onsdag 17 september 2008

Misstänkta skottlossningar i Göteborg

Ett flertal skott misstänks ha avlossats i Tynnered vid två olika tillfällen sent på tisdagskvällen. Även från Sjumilaskolan på Hisingen kom det rapporter om skottlossning.


Det första larmet kom till polisen kvart i tio från väktare som befann sig vid Tynneredsskolan, dit han åkt på ett inbrottslarm. 6-7 skott ska enligt uppgift ha avlossats i närheten av Ängåsskolan, som ligger helt nära.Ytterligare ett vittne, en privatperson, ska ha hört då skotten avlossades.

Nio polispatruller med hundar åkte till platsen för att undersöka händelsen. Vakthavande befäl vid länskommunikationscentralen meddelar vid elvatiden att man hittills inte hittat något som kan sättas i samband med skotten. Inga skador på personer eller byggnader. Några tomhylsor har inte heller påträffats.

Nästa skottlossning rapporterades 01.41 då en person ringer in till polisen och berättar att det hörts skottlossning i området kring Sjumliaskolan. Även här sökte polisen i området utan att hitta några spår efter skottlossning.


Källa: GP

Inga kommentarer: