måndag 5 maj 2008

Södertälje - Profeten Mohammed i bröllopstankar?

Försökte kidnappa flickor - ska psykundersökas

”Ni ska bli mina fruar och ha sex med mig”, sa mannen och drog flickan mot bilen.
I förra veckan beslutade tingsrätten om en stor rättspsykiatrisk undersökning.

Det var den 7 april som två 15-åriga flickor anmälde 35-åringen för att han försökt dra in en av dem i sin bil utanför centralen i Södertälje. När kompisen försökte hjälpa till blev hon också utsatt. Mannen ska ha greppat dem hårt i armar och hals och tafsat på dem.

Läs mer: www.lt.se

Snyfthistoria om trångbodda somalier i GPNu är de åter i tidningarna, de barnrika somalierna. Vars syfte är att befolka jorden själva.
Lösningen på bostadsproblemen är att de åker hem till somalilands vida stäpplandskap.

"Nu, av totalt 2500 bostäder i Göteborg, planeras bara 100 stycken med fem rum eller fler. Hur många av dessa som blir hyresrätter är inte klart."


Läs mer:
www.gp.se


Nyproducerade lägenheter till somalierna, som soc ska betala?

KLISTRAD - Reinfeldt polisanmäld för högförräderi av SDU


Sverigedemokraternas ungdomsförbund har polisanmält Fredrik Reinfeldt för högförräderi.
Anledningen är att statsministern skrev under Lissabonfördraget i december förra året, som enligt SDU flyttar makten till Bryssel på ett olagligt sätt.
- Det är en form av politisk statskupp, säger förbundsordförande Erik Almqvist.

Den 13 december förra året undertecknade EU:s regeringschefer det så kallade Lissabonfördraget, som är tänkt att justera det nuvarande fördraget. En av dem som skrev på var Sveriges statsminister Fredrik Reinfeldt.Underskriften har retat upp Sverigedemokraternas ungdomsförbund, SDU, som under partiets riksårsmöte i Karlstad i dag polisanmälde Fredrik Reinfeldt för högförräderi.

Läs mer: www.expressen.se

Sverigedemokraterna får stöd av moderater

Sverigedemokraterna har en stödtrupp i smyg - bland moderata sympatisörer.
15 procent av Fredrik Reinfeldts anhängare är positiva till Jimmie Åkessons parti. Det avslöjar en ny opinionsundersökning från Demoskop och Expressen. Samtidigt anser sd-politikerna ute i landet att de behandlas bättre av moderaterna och alliansen än av de rödgröna partierna.

Läs mer: www.expressen.se

Sd: Nej till muslimska friskolor


Jimmie Åkesson tycker att det ska finnas religiösa friskolor. Så länge de inte är muslimska. Att den skillnaden skulle bryta mot religionsfriheten tycker inte Sverigedemokraternas partiledare.

Valet till EU-parlamentet blir en avstämning för Sverigedemokraterna om de fortfarande lockar nya väljare. När Jimmie Åkesson höll sitt stora tal under partiets riksårsstämma var också det en av huvudpunkterna. Åkesson talade om att partiet i och med sitt EU-motstånd kunde få en egen planhalva. Och att den absolut viktigaste frågan inom EU var att sätta stopp för turkiskt medlemskap.

Läs mer: www.gp.se

Nio slog ensam ung man

Nio personer deltog i en misshandel av en ung man på Fredsgatan på söndagsnatten. Enligt offret hölls han fast medan han blev skallad och slagen i huvudet.

Läs mer: www.gp.se