onsdag 20 februari 2008

Censur, islamkramare och gamla radikaler
"Medievänstern styr opinionsbildning, verklighetsbeskrivningar och innehållet på tidningarnas kultursidor. I praktiken råder censur. Ingenting släpps fram som inte är politiskt korrekt och som inte hyllar det mångkulturella samhället. I sin nya bok "I landet Censurien" tecknar Kalmarförfattaren Anders Johansson den bilden av samhällsutvecklingen i dagens Sverige."

"Nyss sade hans gamla förläggare upp bekantskapen eftersom Anders Johansson deltagit i en debatt om invandrarpolitiken med kritiska synpunkter på hur denna bedrivs.

Han har också gång på gång förgäves försökt få debattmaterial publicerat om det hot som han anser föreligger mot vårt öppna samhälle från expanderande muslimska värderingar. Dessa riskerar att snart bli överordnade den sekulära lagen, menar han och noterar att kristendomen får behandlas i de mest kritiska ordalag medan islam är tabubelagt. Medievänstern stoppar effektivt all debatt därvidlag är hans slutsats."

"Vad läser du själv för tidningar?
– Väldigt få och lite. Jag har nästan tröttnat måste jag erkänna. När jag fick syn på Aftonbladet en gång utmålades George Bush som en undermänniska, ett avskum. På liknande sätt har denna tidning aldrig skrivit om massmördare som Saddam Hussein, Stalin, Mao. "
Läs mer på Barometern
Maila: gunnar.rockstrom@barometern.se, som skrivit artikeln, om ni vill ha information om hur man får tag i boken.

Text lånad från Fröken Sverige blogg "Mitt Sverige"

Boken kostar 180:- plus frakt 40:-, så sätt in 220 riksdaler på Plusgiro: 4974421-2 och skriv ert namn och adress , så kommer boken inom några dagar.
KÖP BOKEN!! - Även om ni kanske inte orkar läsa den nu. Kanske finns det folk ni känner som BORDE läsa den .
Och sprid detta i era bloggar! Och tänk på att det är VIKTIGT att stötta de som vågar angripa dessa problem! Om han får sålt gott om böcker så kanske han kan tänkas göra flera böcker på detta tema.!!

Peshawar - Kvinnor hindras från att röstaI Peshawar i nordvästra Pakistan har vissa vallokaler för kvinnor stängts sedan åldermän beslutat att kvinnor inte ska rösta, rapporterar polis och myndighetspersoner.

Läs mer:
www.svd.se

Är någon förvånad över detta? Där islamiseringen tar fart kränks kvinnor och deras små rättigheter tas ifrån dem.

England - Immigranter ska förtjäna sitt brittiska pass

Immigrants will be forced to "earn" British passports by carrying out civic work in a belated tightening of the rules.

They will also be expected to pay taxes and learn English, Labour is to announce today.

Läs mer: www.thisislondon.co.uk


Den yderligtgående muslimske organisation Hizb ut-Tahrir gik fredag eftermiddag på gaden i København for at demonstrere mod »de hadefulde krænkelser af profeten Muhammed«. Talsmanden for Islamisk Trossamfund, Kassem Ahmad, gik arm i arm forrest i demonstrationen. Han ses midt i billedet til venstre for den lille dreng.


Talsmanden for Islamisk Trossamfund møder skarp kritik for sin deltagelse i en demonstration arrangeret af den yderliggående islamistiske bevægelse Hizb ut-Tahrir. Tilsyneladende har de to organisationer et vist samarbejde. Forbud mod Hizb ut-Tahrir diskuteres politisk.
Islam har mange facetter. I Danmark giver den sig f.eks. udtryk i den religiøse indvandrerorganisation Islamisk Trossamfund, hvis talsmand i forbindelse med den aktuelle Muhammed-krise har udtalt, at han vil »støtte ethvert tiltag i kampen imod radikalisering og ekstremisme«.

Läs mer: www.berlingske.dk

"Vad är kvinnorna?"

Gifte med 14-åring godkänt efter 10 år


Äntligen kan en 39-årig Norrköpingsbo anse sig som gift. Efter tio år godkänns hans giftemål med en 14-årig flicka av svenska myndigheter.

39-åringen bor i Norrköping men har hustrun och parets tre barn kvar i det forna hemlandet Irak.

För en tid sedan gick han till skatteverket för att registrera sig som gift.

När skattemyndigheten fick se hans äktenskapspapper slog den bakut.

Läs mer: www.corren.se

Våldet sprids till Sverige

Oroligheterna i Danmark verkar sprida sig över Öresund.
De senaste nätterna har både Sjöbo, Helsingborg och Höllviken drabbats av skadegörelse - i form av krossade rutor och vandaliserade bilar.
Läs mer: www.kvp.se

Lurade till sig en kvarts miljon

Pixlad bild från kvällsposten, opixlad bild från dailymail

Den 36-åriga Caockmari Omoike från södra Sverige har ett barn - men hävdade att hon hade 18.

På så vis kunde hon lura till sig över 250 000 kronor i bidrag i Storbritannien.
Nu har hon dömts till ett års fängelse av en brittisk domstol.
- Du är en fullständigt ohederlig person, sa domaren Anthony Ensor vid förhandlingarna.

Läs mer:
www.kvp.se

Och orginal versionen på: www.dailymail.co.uk