söndag 11 november 2007

De flyr hit med falska papper

"Självklart gör de det, eller också inga papper alls. Sveriges gränser är i princip öppna för alla
speciellt folk från mellanöstern och Sverige har tydligen inga gränser över hur mycket vi ska ta
in i landet. Helt bottenlöst, Sverige sväljer hur mycket som helst. Priset vi får betala är ökad brottslighet, massor av våldtäkter, barn och ungdoms-kriminalitet, skolor som inte orkar med, överfulla fängelser, misär i bostadområden och torg, människor som inte vågar gå ut på kvällarna. Listan kan göras väldigt mycket längre."

"Läste i tidngen punkt.se att i år framtills nu har över 37,000 svenska pass "försvunnit" från sina ägare. En kvinna med dotter har anmält sina pass "försvunna" 12 ggr på ett HALVÅR. Migrationsverket har känt till problemen med passen men inte reagerat."

GÖTEBORG. En och en halv miljon irakier på flykt får hjälp med att ta sig till bland annat Sverige.
Hjälpen består av falska resehandlingar, ofta baserade på pass som andra irakier förlustanmält och sedan sålt.
I Göteborg finns en man som fått ut tolv nya pass på ett halvår!
I dag berättar radioprogrammet Kaliber om handeln med förfalskade resehandlingarna i Syriens huvudstad Damaskus.
– Den är enorm, omfattningen av de irakiska dokumenten, säger Kerstin Högback, Rikskriminalpolisens expert på passförfalskning-ar.
– Mängden är så enorm att den inte går att överblicka – allt är förfalskat!
Förfalskningarna är ofta av hög kvalitet. Även de säkrare svenska så kallade G-passen förfalskas.

Läs mer: www.gt.se

17-åringen omhändertagen av sociala myndigheter

Den 17-åring som sedan i fredags suttit anhållen för att ha hotat ställa till med blodbad på Enskede gårds gymnasium, hämtades på söndagseftermiddagen ur häktet av de sociala myndigheterna. 16-åringen är fortfarande anhållen.


- Det gör ingen skillnad för utredningen, utan handlar bara om 17-åringens välmående. Han mådde inte bra i häktet, säger Catharina Nordin, stationsbefäl vid polisen i söderort, till DN.se.

De två eleverna, 16 och 17 år gamla är misstänkta för att ha planerat mord. De har riktat hot mot både skolan och rektorn och brottsrubriceringen är stämpling till mord.

Hoten har anknytning till dödsskjutningarna på skolan i finska Jokela. Pojkarna har länge visat intresse för vapen och fascination för massakern i Columbine, USA 1999.

Källa: www.dn.se

Islamistiska terrorister i /från Sverige?


Ja, de finns. Nu sitter en sån fängslad i Sarajevo och längtar efter mamma.
Avskummet kan stanna där han är, han har förverkat sin rätt att tillträda svensk mark. (Min åsikt).
Han har inte heller handlat fel säger han. Om man är än bokstavstrogen muslim då tycker man inte det, koranen är det som styr ens liv, tankar och handlingar...det existerar inget mer i dessa huvuden.


Terrorsvensk: "Jag ångrar ingenting"


19-åringen från Kungälv planerade att spränga den amerikanska ambassaden i Sarajevo.
TV4 har träffat den terrordömde svensken i fängelset i Sarajevo.
- Jag ångrar ingenting, säger han till kanalen.
I januari dömdes den då 19-årige svensken till drygt 15 års fängelse för att ha planerat en självmordsattack.
Nu avtjänar han sitt fängelsestraff, som sänkts till åtta år, i den bosniska staden Tsenitsa där TV4 träffat honom.
- Jag vet att folk kommer tycka det är dåligt, att det inte är rätt. Att jag är hjärntvättad, men jag känner mig inte hjärntvättad. Det är inte roligt att se döda människor, men för att stoppa något dåligt måste man göra något dåligt, säger han till kanalen.

Läs mer: www.gt.se

För den som inte läst bloggen "Muslimska friskolan" gör det nu!!

Denna skolan måste vara det mest avskräckande exempel man överhuvudtaget kan läsa om.

Ett axplock ur dokusåpan:

Stenkastning mot polisen


Upprepade gånger har stenkastning skett mot polisen i en ökänd stadsdel som ofta har kravaller och bränder.. Elever på den muslimska friskolan berättar för sin lärare om hur de varit närvarande och själva deltagit i stenkastningen mot polisen. Eleverna går bara på mellanstadiet.


De pekar på foton från tidningsartiklar på Internet vilka som var där och var på bilderna de själva står. Eleverna beskriver ingående hur de kastat sten och ägg mot polisen. Eleverna berättar också att ingen i stadsdelen tycker om polisen och att de ska delta i stenkastning igen mot polisen nästa gång det är kravaller eller bränder. En elev på mellanstadiet säger att han ska bränna ner sin muslimska friskola.

Läs mer på: http://muslimskafriskolan.blogspot.com/

Se även länk till höger.

Jenni, 16, blev skjuten på gatan

NOL. Jenni Glans, 16, var på väg hem när hon plötsligt kände hur det brände till i benet.
- Jag fattade direkt att jag hade blivit skjuten, säger hon.
Chockad lyckades hon ta sig hem, och kördes sedan i ambulans till sjukhus.

Händelsen inträffade vid fyratiden på fredagseftermiddagen. Jenni gick hemåt från praktikplatsen på Nolängens dagis. En promenad på ett par minuter.
– Jag lyssnade på hög musik i min mp3-spelare när jag kände hur det small till i låret. Det började spränga och bränna och smärta, berättar hon.
Jenni säger att hon förstod att hon blivit träffad av någon form av skott.

Läs mer: www.gt.se

Tonårskillar anhållna för grov misshandel

Två personer har gripits för grov misshandel. Vid halv två natten till lördag bröt de sig in i en lägenhet i Torslanda och misshandlade en 47-årig man med basebollträ och knytnävsslag.

De två anhållna personerna är 15 respektive 18 år. Båda är kända av polisen sedan tidigare. Den misshandlade 47-åringen är inte känd av polisen sedan tidigare och i nuläget är det oklart varför de två personerna bröt sig in i lägenheten för att misshandla mannen. Enligt polisen kände den skadade mannen igen de två gärningsmännen sedan tidigare.

Läs mer: www.gp.se

Tre till sjukhus efter gängslagsmål

Tre personer fördes till sjukhus efter ett stort gängslagsmål med ett 25-tal inblandade ungdomar i Backa på lördagskvällen. En av de skadade var på söndagsmorgonen kvar på sjukhus.

Larmet kom till polisen strax efter tio på lördagskvällen. Enligt anmälan slogs ungdomarna med varandra inne i ett bostadsområde vid Blendas gata i Hisings-Backa.
SOS Alarm fick uppgift om att två personer skulle ha knivskurits, och skickade två vanliga ambulanser och en OLA-ambulans till platsen. Uppgifterna om knivskärningar är inte bekräftade, men enligt polisen har någon form av tillhygge använts i slagsmålet.

Läs mer: www.gp.se