tisdag 3 juni 2008

Hemtjänst enligt islam

Hit går våra skattepengar gott folk.

Källa: mittistockholm

Svensk eller invandrare? Del2

Kranbilsförare besköts med pistol i Hovsjö.

35-åringen i kranbilen lastade timmer när en bil dök upp. En ruta vevades ner – och plötsligt riktades en pistol mot honom. Det var i fredagsnatt vid 23.45 som den 35-åriga södertäljebon lastade timmer på Hovsjövägen.

Plötsligt dök en mörk Volvo 940 upp med fyra okända personer. Fönstret vevades ner och en av passagerarna riktade en finkalibrig pistol mot 35-åringen i kranbilen.

Han sköt flera skott utan att träffa. Kranbilsföraren vejade snabbt undan för att inte bli träffad. Södertäljepolisen rubricerar attacken som mordförsök.

– Vi vore tacksamma om folk hör av sig med vittnesuppgifter, säger kriminalinspektör Peter Ståhl.

Källa: lt.se

”På onsdag marscherar vi mot 2/3-delssamhället utan att någon säger halt”

Säger den anonyma handläggaren från försäkringskassan.

De förändringar, eller snarare försämringar, i sjukförsäkringen som riksdagen beslutar om den 4 juni och som ska gälla från och med den 1 juli i år, kommer att utestänga ett stort antal människor från ersättning från försäkringskassan.

Den nya ”rehabiliteringskedjan” innebär i förlängningen att många människor faller mellan stolarna eller blir beroende av stöd från socialen.

Som personlig handläggare på försäkringskassan oroas jag av de praktiska konsekvenserna för tusentals människor och för minst hälften av alla de sjukskrivna jag själv handlägger.

Läs mer: aftonbladet.se


"Alliansen skär och karvar och försämrar för massor av folk, man tror att det nått botten flera gånger "nu kan det väl inte bli sämre", men det kan det tydligen visst bli om Landsförrädaren Reinfledt får som han vill. Det börjar kännas som om man bor i USA.
Här i Sverige prioriterar vi invandringen framför vårt eget folk.
Invandringen kostar 1 miljard om dagen
Ha detta i åtanke när ni röstar 2010"