fredag 18 juli 2008

Jävla blonda svenska hora!!

Det fick min vännina höra idag av två st invandrarkvinnor, (mor och dotter) förlåt jag menade primarter.

Anledningen till detta var att de blev tillsagda att maka på sig och barnvagnen på bussen, en man med rullator ville få plats åka med. Sen när bussen kör ställer sig dessa två primarter framme vid dörrarna och bankade nästan sönder plexiglaset för att påkalla uppmärksamhet för någon de kännde utanför på hållplatsen , detta beteende brukar mest hålla sig till barn men inte i detta fallet.

När de så blir tillsagda av min vännina att sluta banka sönder bussen och att det beteendet är högst olämpligt, så kommer det berömda ordet HORA ur munnen från tonårstjejen lagom tills de kliver av. Mamman bryr sig inte för det är hon som lärt ut allt dottern kan.
(Samhällets bottenskikt av högsta rang)

Omvänd rasism i högsta grad.


Stenkastarkulturen i MalmöNy stenkastning mot brandmän

Stenkastandet mot räddningstjänsten fortsätter.
– Det är klart obehagligt och väldigt tråkigt när det blir så här. Det enda vi kan göra är att jobba vidare och fortsätta med information säger Ida Texell, vakthavande brandingenjör på Räddningstjänsten Syd.
Vid branden i den nedlagda bensinmacken på Von Rosens väg i onsdags kväll utsattes flera brandmän och poliser för nya attacker från ungdomar.

Läs mer: sydsvenskan