fredag 30 maj 2008

Ansiktsburk(a) meddelar:

Jag har nu skapat en blogg som som tar upp helt andra saker som t,ex konspirationsteorier, Varpå denna blogg kan hamna lite i skymundan ett litet tag med färska uppdateringar framöver. Men har du hittat någon intressant artikel som du tror passar på denna blogg maila gärna in den till mig.

Mvh
Modersvea

Bloggen Högerkänga2 nersläckt.

Saxat från Högerkängas NYA Blogg: http://tyke-viking.blogspot.com/

Då var det "abusat" och nersläck än en gång vilket bara bevisar att vi ligger helt rätt i spår och verkar som en böld i röven på pajaspacket av "demokratiska socialister". Även den regimkritiska bloggen "Haubits" har tydligen slocknat.


Att dessa imbeciller inte förstår att detta endast stärker oss i kampen är sorgligt men får väl förklaras av det klena förståndet.


Med det mycket goda kontaktnät vi byggt upp så fick vi snabbt klart för oss vem/vilka som låg bakom den förra nersläckningen, nämligen internetpajasen Martin Tunström et consortes.Om nu samma lustigkurrar även ligger bakom nersläckning nr2 är i skrivande stund dock oklart men vi bjuder härmed ändock på en mycket kort presentation av cyberrymdens självutnämda politruk!

Läs mer på
Tyke-Viking

"Sverige den sista Stasi Staten"