tisdag 20 maj 2008

Islamification: an Infidel Warning!

Islam - The Religion of Hypocrites

Islam-A global problem

Svenska inskränkningar i yttrandefriheten

Saxat från Axess

MAO-BLOGGEN I Sverige krävs licens och avgift för den som vill omfattas av yttrandefriheten, vilket är ett märkligt arrangemang med tanke på att en yttrandefrihet värd namnet borde omfatta varje individs rätt att yttra sådant som inte gillas av andra - oberoende av bevis, licenser och avgifter.

Svenska Dagbladet ser sig uppenbarligen nödgade att slå ett slag för statsmaktens idé med ett system där endast den som har ett så kallat utgivningsbevis är skyddad av yttrandefrihetsgrundlagen. Arrangemanget förefaller, som många bloggare visat, minst sagt märkligt, eftersom hela idén med yttrandefrihet är att det skall gälla på individnivå, oberoende av vilka åsikter som framförs och oberoende av specifika licenser och avgifter.

Läs mer: axess.se

Läs även: Bloggare verkar i ett laglöst land


Norge - Asylsökande ska bo i tält

Uppdaterad!!

Nu ska det byggas tältläger for asylsökande i Lierskogen i Buskerud

Sällakpet Link tar sig an uppdraget efter det att Norsk Folkehjelp i helgen sa nei till att åta sig det omstridda projektet.
Läs mer: aftenposten.no

"Det kommer alltså fler asylsökande till norge än man har plats till.
Tältlägren kommer skrämma bort dem...till sverige.
Vilken strategi *S*"
...............................................................................................................

Ministern för arbetsmarknadsfrågor och social integration Bjarne Haakon Hanssen (Ap) kommer att ta emot asylsökande i tältläger.
Ett stort tält som kan huseraallt ifrån från 80 och upp till 300 asylsökande bör inrättas i Tanum i Bærum och genom Lierskogen i Buskerud. Tälten är tänkta som en tillfällig transitmottagning under några veckor.

Utlänningsverket (UDI) rapporterar att statens tältförslag ska efter planen vara etablerad i slutet av denna eller början av nästa vecka, skriver Dagens Näringsliv.

Bjarne Haakon Hanssen och justitsieministern Knut Storberget (Ap) kommer på torsdag att de över om nya och förmodligen fler åtgärder än tältläger som skall tillämpas för att begränsa asylströmmen till Norge.

Danmark gör det, finland gör det, och Norge gör det...bergränsar invandringen.
Sverige därimot har överhuvudtaget ingen bortre gräns för hur mycket vi kan eller ska ta emot.
Norges tältläger gör att fler kommer hit.

Läs artikel: aftenposten.no

Heja Norge.

Sverige läcker som ett såll

MILJARDFIASKOT

I sin nya bok ”Pengarna som försvann” visar förre Dagens Eko-reportern Jan Mosander att miljarderna var rena fiaskot.


Några exempel:

SRegeringen satsade 5 miljoner på att restaurera en synagoga i Sabile i Lettland. Men i Sabile finns det inga judar. De fördrevs eller mördades under 40-talet. Den judiska församlingen i Riga ville inte ens ha renoveringen. Satsningen gav inte ett enda svenskt jobb.

SSvenska staten satsade 28 miljoner på ett mejeri i Ryssland. Projektet skulle ge 110 nya svenska jobb. Men efter två år hade projektet inte gett ett enda nytt svenskt jobb.

S5 miljoner gick till att bygga om en kolchos efter svensk modell. Projektet gav ett nytt jobb: en svensk konsult fick 114 000 kronor i månaden för att leda arbetet. Efter ett par år lades projektet ner utan att det slutförts.

Läs mer: aftonbladet.se


Läs även:
Stora brister i intern biståndsgranskning

BISTÅNDS–FIASKOT - Pappersbruket för 700 svenska miljoner såldes för en dollar

Biståndspengar går till invandring

Svenska biståndspengar går till kommunistiska terroristkramare

Obefintlig kontroll av biståndspengar

Fem organisationer ifrågasätter biståndet