tisdag 10 februari 2009

Afa-drägg misshandlade en nationaldemokrat svårt

Uppdaterad !!

Afa tar på sig våld mot ND-politiker

”Därför valde vi en annan strategi. Vi attackerade utanför ND:s partilokal i Rågsved,” skriver organisationen, och hävdar att vid sidan om misshandeln en bil, ljudutrustning och politiskt informationsmaterial förstördes, och att en handdator stals.

Läs mer: Sydsvenskan


"Det är inte bara araber som kastar sten, de sosse sponsrade Afa-dräggen är minst lika duktiga. Kanske har de varit på stenkastarkurs ordnad av Hamas."

Uppdaterad!!
På metrons framsida av nätupplagan heter det att en Sverigedemokrat blivit misshandlad, för att sedan omvandlas till en Nationaldemokrat i artikeln. Lustigt att man inte klarar av att hålla isär dessa partier.
Länk till artikel i Metro
Expressen skriver: Nationaldemokrat slagen med stenar
DN skriver: Nationaldemokrat överfallen
GP skriver: Nationaldemokrat överfallenNationaldemokrat misshandlades svårt.

Den 35-årige mannen attackerades av ett stort gäng med en sten.

Han fördes till sjukhus med skallskador.

– Vi rubricerar ärendet som mordförsök, säger Krister Sehlstedt vakthavande befäl vid Söderortspolisen

– De misstänkta gärningsmännen verkar tillhöra AFA och offret är en Nationaldemokrat, säger vakthavande befäl.

Polisen kallades till Hagsätra utanför Stockholm strax innan fyra i eftermiddags.

En 35-årig man hade suttit i sin bil när ett gäng på dryga tio personer attackerade bilen med en sten. Sedan gav de sig på mannen med stenen. Han misshandlades svårt och fick föras till sjukhus med skallskador.

Läs mer: Aftonbladet

Geneta - Gäng hotade bränna ner Ica Maxi

Polisen larmades till Ica Maxi vid 18-tiden i går efter att en grupp ungdomar bråkat med personalen och hotat att bränna ner butiken.

Det var i samband med en kontroll, då man misstänkte att ungdomarna kunde ha stulit varor, som den hotfulla situationen uppstod. Bland annat ska ungdomarna ha hotat med att bränna ner butiken.

Läs mer: LT

Geneta - Försökte stoppa bilinbrott – misshandlades med batong

När de två personerna upptäckte ett pågående bilinbrott på tisdagsmorgonen ingrep de – men tjuvarna drog batong och misshandlade de två så illa att de fick föras till sjukhus.

Det var vid halv sex på tisdagsmorgonen som Södertäljepolisen fick in ett larm från Bollvägen i Geneta. Enligt ett vittne blev två personer misshandlade av flera andra personer med batong.

Läs mer: LT

Malmö - 16-åring våldtogs av gäng på toalett

Den 16-åriga flickan blev instängd på toaletten i en lägenhet i Malmö och våldtogs av tre unga män.
En 22-åring och en 17-åring dömdes på tisdagen i Malmö tingsrätt till fyra års fängelse respektive ungdomsvård i elva månader.
Den tredje våldtäktsmannen är ännu inte identifierad, skriver lokala medier på nätet.
Flickan lärde känna 17-åringen som kompis och skulle träffa honom i augusti i fjol. Men i stället för att komma ensam till träffen så var två vänner till pojken med honom i bilen. Tillsammans åkte de till en lägenhet.

Läs mer: KVP