tisdag 22 januari 2008

Bidragsmiljoner gick till terrorism istället för dagisFler gripna för svindel mot förskolor

Ytterligare två personer (somalier) har gripits, misstänkta för att vara inblandade i en miljonsvindel mot förskolor i Stockholm.

I fredags häktades en 41-årig förskolechef misstänkt för grova skatte- och bokföringsbrott.

Läs mer: www.aftonbladet.se


"Heja Sverige, hur många "nysvenskar" sponsrar islamistiska terrororganistationer i härifrån? En stor grupp med säkerhet. De har säkert sitt högsäte här i landet, ett drömläge. För vad anar vi stackars aningslösa, naiva och godtrogna svenskar som bara vill så väl. Allah är så väkommna hit, till det svenska paradiset."

Danskerne føler sig truet af islam

Danskere er blandt mest islam-kritiske borgere i verden, viser ny rapport fra World Economic Forum. Kløften mellem Vesten og Islam bliver dybere.

»Vi kan forudse, at den muslimske befolkningsandel i EU15-landene (Altså EU før udvidelse i 2004. red.) vil vokse fra ca. 4,6 pct. i 2006 til 10-15 pct. i 2025 med højere koncentrationer på op til 30 pct. i byområder i Frankrig, Tyskland og Holland. Derfor vil enhver forværring på den internationale politiske front … blive følt mest alvorligt i Europa,« skriver Schwab i sit forord til rapporten.

Läs mer : www.berlingske.dk

Somalier tros ha finansierat terror

"Svensk" tros ha finansierat terror

Säkerhetspolisen har inlett en hemlig förundersökning mot en 42-årig man som misstänks ha bidragit till att finansiera terrorism. Mannen har drivit en penningförmedling i Stockholm som enligt åklagaren omsatte 27 miljoner kronor mellan 2004 och 2006.

" – Det pågår en rasistisk häxjakt mot somaliska företag i Rinkeby, säger han."

Läs mer: www.svd.se

Notering:
Ja, såna uttalanden är kutym, men var han inte svensk föresten?

Rambergskampanjen är igång nu !!

Ingen moske´vid Ramberget!!

Bor du i området? Gör din röst hörd!!

http://www.ramberget.com/