söndag 8 juni 2008

Det är riktigt jäkla illa i England

Läs denna artikel så får du en insikt av vad som väntar här hemma i Sverige i en inte allt för avlägsen framtid, man får kalla kårar.
Skriften är gjord av Fjordman och är på engelska, använd google översättning om det behövs.

The Execution of Britain

Snabbare medborgarskap föreslåsBakom förslaget står integrationsforskarna Dan-Olof Rooth och Per Strömblad som på uppdrag av Globaliseringsrådet författat vad som beskrivs som en skiss på en framtida modell för hur språkkunskaper kan kopplas till medborgarskap.

Läs mer: svd.se

"Jaha...nu ska invandrare få snabbare medborgarskap om de lär sig svenska snabbt, är det inklusive 12 000 kr i bonusbidrag? Det måste ställas MYCKET högre krav för att få detta, som t ex att ha ett utdrag ur belastningsregistret som är rent, att skriftligt redogöra för alla skyldigheter man har i landet som blivande medborgare, att skriftligt redogöra vad man kan om den svenska kulturen och våra traditoner,samt MINST 5 års boende i landet.

När man måste ge bort "presenter" så säger det väl en hel del om hur illa ställt det är i Sverige.
Vad tycker våra 800 000 fattigpensionärer om bonuspengen på 12 000 kr till invandrare ? Är det rättvist? Vad trött på detta landet man blir, man skäms för att vara svensk idag."