söndag 29 mars 2009

KALIBER + EXPO = SANT

På Toralfs Alfssons blogg får man reda på att Kalibers Sanna Klinghoffers har EXPO-vänner.

Se skärmdumpen hos Toralfs

Detta har givetvis Sanna Klinghoffer numera plockat bort från Facebook men en av mina läsare gjorde en skärmdump av detta innan hon förstod sitt misstag. (Tack Lasse).

Bland Sanna Klinghoffers vänner på Facebook finns Daniel Poohl från EXPO. Som inte det vore nog utan även en Mikael Ekman finns bland hennes vänner på Facebook. Han beskrivs på följande sätt på Wikipedia.

"Mikael Ekman, svensk journalist, född i Karlskrona, känd för sitt engagemang mot högerextremism och rasism. Verksam vid stiftelsen Expo och på TV-produktionsbolaget Strix. Medförfattare till böckerna "Sverigedemokraterna: den nationella rörelsen" och Sverigedemokraterna från insidan."

Läs hela artikeln på Toralfs blogg

Barbarer vs barbari

Stadsfinansierade och sverigefientliga infiltratörer har nästlat sig in i Sverigedemokraterna och fått fram att människor inom partiet är invandringsfientliga rasister. Enligt kaliber förekommer en öppet rasistisk jargong inom SD.

Läs mer: svd.se

Jag har idag lyssnat på detta programmet och kommit fram till följande.

De allra flesta SDáre är fd Socialdemokrater som är fostrade i den socialistiska andan. Det är gamla socialdemokrater som tröttnat på massinvandringen och som fått smaka på det mångkulturella samhällets negativa sidor. Några av personerna har uttryckt sig icke PK vid möten.


Någon har skämtat om muslimer, att skämta om någonting är inte det samma som att ha en personlig åsikt.
Människor har i alla tider skämtat om allt mellan himmel och jord, några exempel: skämt om norrmän, katoliker, om svälten i etiopen, om Aids och hiv, om tyskar, kineser, turkar, listan kan göras väldigt lång.

När man tar meningar ur sitt sammanhang blir det så här:

"– De som kommer från de här länderna, de är väldigt råa och riktiga barbarer. . . (skratt). . . De är det, de har det i ryggraden, sade en av de förtroendevalda Kalibers reporter bandat"

Detta kan jag instämma med, att människor som kommer från vissa kulturer uppför sig som barbarer.
Att anlägga bränder för att senare kasta sten mot ambulansförare och brandmän det är barbari och hör inte hemma i civiliserade länder. Att stena kvinnor till döds är också barbari. Att råna för att ha någonting att göra eller för att köpa det senaste modet är barbari. Gruppvåldtäkter/våldtäkter falleräven det inom samma kategori, och denna listan kan också göras mycket längre.

"Det ursvenska är blott barbari uttryckte" Reinfeldt i nov -06

Hur långt tillbaka i historien gick han då? Vikingatiden?
Hur som helt så får den svenska befolkningen av idag uppleva barbari av en mycket stor magnitud och då är den inte längre ursvensk, utan har till större delen blivit importerad sen 20 år tillbaka.


Brott i hela EU ligger på 16%
Brott i Sverige 13 %


Hört nyligen:
"En kvinna som tröttnade på att se somaliska hucklen vara ute med sina barn i sandlådan, flyttade från sitt hus till ett annat för att slippa se detta.
Kvinnan är en socialdemokrat
, vad säger detta om sossarna?
"