söndag 29 mars 2009

Barbarer vs barbari

Stadsfinansierade och sverigefientliga infiltratörer har nästlat sig in i Sverigedemokraterna och fått fram att människor inom partiet är invandringsfientliga rasister. Enligt kaliber förekommer en öppet rasistisk jargong inom SD.

Läs mer: svd.se

Jag har idag lyssnat på detta programmet och kommit fram till följande.

De allra flesta SDáre är fd Socialdemokrater som är fostrade i den socialistiska andan. Det är gamla socialdemokrater som tröttnat på massinvandringen och som fått smaka på det mångkulturella samhällets negativa sidor. Några av personerna har uttryckt sig icke PK vid möten.


Någon har skämtat om muslimer, att skämta om någonting är inte det samma som att ha en personlig åsikt.
Människor har i alla tider skämtat om allt mellan himmel och jord, några exempel: skämt om norrmän, katoliker, om svälten i etiopen, om Aids och hiv, om tyskar, kineser, turkar, listan kan göras väldigt lång.

När man tar meningar ur sitt sammanhang blir det så här:

"– De som kommer från de här länderna, de är väldigt råa och riktiga barbarer. . . (skratt). . . De är det, de har det i ryggraden, sade en av de förtroendevalda Kalibers reporter bandat"

Detta kan jag instämma med, att människor som kommer från vissa kulturer uppför sig som barbarer.
Att anlägga bränder för att senare kasta sten mot ambulansförare och brandmän det är barbari och hör inte hemma i civiliserade länder. Att stena kvinnor till döds är också barbari. Att råna för att ha någonting att göra eller för att köpa det senaste modet är barbari. Gruppvåldtäkter/våldtäkter falleräven det inom samma kategori, och denna listan kan också göras mycket längre.

"Det ursvenska är blott barbari uttryckte" Reinfeldt i nov -06

Hur långt tillbaka i historien gick han då? Vikingatiden?
Hur som helt så får den svenska befolkningen av idag uppleva barbari av en mycket stor magnitud och då är den inte längre ursvensk, utan har till större delen blivit importerad sen 20 år tillbaka.


Brott i hela EU ligger på 16%
Brott i Sverige 13 %


Hört nyligen:
"En kvinna som tröttnade på att se somaliska hucklen vara ute med sina barn i sandlådan, flyttade från sitt hus till ett annat för att slippa se detta.
Kvinnan är en socialdemokrat
, vad säger detta om sossarna?
"

5 kommentarer:

Anonym sa...

Att föda upp en "etnisk" svensk till att vederbörande blir ekonomiskt självbärande kostar drygt två miljoner kronor. Alla invandrare som kommer till sverige och är äldre än 18 år är alltså en ren vinst på tvenne miljoner kronor.
Sålunda skulle man kunna släppa in alla invandrare och därmed få ett extremt plus i budgeten. Det vill säga om man räknar med människor som en kostnad som du gör. Detta visar på en brist på empatisk volym.

modersvea sa...

Har du också kostnaden för vad det kostar att ta hit en vuxen analfabet?

modersvea sa...

Och mer: Alla vuxna invandrare som kommer hit har inte en adekvat utbildning. En invandrad 18-åring har knappast en fullvärdig utbildning som leder till arbete, och det tar flera år för väldigt många att läsa på SFI ibland så länge som tio år. Sen har dessa invandrade många barn i vissa fall upp till tolv st som då kommer att kosta skattebetlarna dessa 2 miljoner per styck som du nämner. "Etniska" svenskar föder igenomsnitt 1,7 barn per familj.
Ta nu och räkna om lönsamheten.

Anonym sa...

Om en utrikisk utbildning inte överensstämmer med den svenska motsvarigheten så kanske de svenska kraven borde vara mer flexibla. Vad det gäller SFI så har jag träffat invandrare som gått denna utbildning i tre månader och ändå talar bättre svenska än vad du gör!

modersvea sa...

Självklart finns det personer som klarar SFI mycket snabbare, ändå är det förvånansvärt många som går på SFI i på tok för många år, speciellt kvinnor som skall föda allt mellan 2-9 ungar mellan svenskastudierna. Som senare skall kosta de där berömda 2 miljonerna per stycket.
Hur många invandrade/icke invandade 18-åringar har en yrkesutbildning som leder till arbete idag?
Vad det gäller kraven för utbildningar och att de borde vara mer flexibla hur menar du då?