lördag 2 augusti 2008

Muslimer majoritet i Europa inom 20 år

Pedofili lugnar pojkar i Mellanöstern

Höll på att sätta kaffet i vrångstrupen när jag läste denna artikel. Läs den hos den utmärkta bloggen Hedersrelaterat våld

15 år - misstänkt för tre bankrån

Uppdaterad !!
Läs om detaljerna kring rånen hos freesweden, fd högerkänga.

-----------------------------------------------------------------------------------

YSTAD. En 15-årig Malmöpojke häktades i går av Ystads tingsrätt misstänkt för sitt tredje bankrån. Han har erkänt rån eller rånförsök i Kristianstad och Malmö, men han nekar till att han i fredags rånade Sparbanken i Skurup.


Det är bara i undantagsfall som barn får häktas. Den här 15-åringen har häktats två gånger på en vecka. Socialtjänstens register över hans brottsliga karriär börjar redan som 13-åring med rån och misshandel.

Som 14-åring var det stölder.

Till slut tappade myndigheterna tålamodet. När pojken i april i år blev misstänkt för mordbrand blev det beslut på att han skulle tvångsomhändertas. Men beslutet gick inte att verkställa på direkten.

15-åringen rymde hemifrån och hann med att 6 maj råna SEB på Jägersro i Malmö. Två dagar senare försökte han med SEB i Kristianstad men gav upp när han förstod att det skulle ta tid att få fram pengarna ur kassan.

Läs mer: kvp

"En pixlad kulturberikare"

Malmö - Islamistisk förening ut, boskola för nyanlända flyktingar in.

"Islamistiska föreningen rasar mot beslutet och kallar detta diskriminering.
I takt med försköning Herrgården som ligger intill källarmosken passar lokalen inte längre in i stadsbilden. *Applåder*

Nu ska det satsas pengar på undervisning om hur man bor i sverige i en vanlig lägenhet, man kan undra hur många som tänker dyka upp till denna boskola. Det blir säkert bortkastade miljoner för malmö stad som skattebetalarna får bekosta som vanligt.

Räkna med att bli anmäld till DO av de kränktas skara."

Läs artikeln: Sydsvenskan

Mordbrandsmisstänkt hotade vittnen till tystnad

Tio månader efter branden på Djupadals förskola åtalas nu en 19-årig man misstänkt för grov mordbrand. Genom att hota sina vänner skrämde han dem till tystnad.

DJUPADAL. Men till slut vågade de berätta.

Det var på kvällen den 25 augusti i fjor som kompisgänget samlades utanför Djupadals förskola. De drack öl, spelade kort och umgicks. Men vid 23-tiden urartade sensommarkvällen och slutade med en nedbrunnen förskola.

Branden såg länge ut att förbli olöst, men tidigare i somras anhölls 19-åringen, på sannolika skäl misstänkt för att ha bränt ned skolan. Han greps sedan hans vänner trätt fram och berättat om vad som hände.

I förhören berättar de om hur 19-åringen tände eld på ett ölflak. Snart brann det kraftigt, men istället för att släcka elden kastade 19-åringen ned det brinnande flaket i en leksakslåda som stod intill väggen mot skolan.

Plasttraktorerna och småbilarna fungerade som bränsle och sedan gick det blixtsnabbt.

Läs mer: sydsvenskan

Malmö - Sex bränder på en vecka

MALMÖ. I går natt brann det för sjätte gången på en vecka i Hermodsdal. Alla bränder är sannolikt anlagda. Ingen person har skadats, men den materiella förödelsenär omfattande. Nu skärper kommunen beredskapen och bevakningen av byggnader och områden i riskzoner.

Särskilt utsatt har Hermodsdalsskolan med omgivningar varit. Den är Malmös hårdast drabbade av skadegörelse och eldsvådor.
Ändå finns inte en övervakningskamera på skolområdet.
- Det borde ha hög prioritet. Vi välkomnar alla kameror på skolor. Vi vet nu från andra håll att de dramatiskt minskar vandalisering och anlagda bränder, säger Per Lindqvist på Stadsfastigheter i Malmö.

Läs mer: KVP

Klistrad:Raseri i bloggvärlden: Hamas stämmer en brittisk bloggare för sanningens skull

Bloggen Harry´s Place har stämts av en Mohammed Sawalha, ordföranden för det brittiska muslimska initiativet som har kopplingar till både Hamas och Islamiska brödraskapet.

Konkret har de rapporterats om ett fall där Mr.Sawalha avses ha refererat till den"den judiska lobbyn", efter att först uttalat sig om "Onda judar".

Neoconstant organiserar ett bloggnätverk mot stämningen http://www.neoconstant.com Klicka på länken för att läsa hela historien.

Var med att protestera du med mot stämningen, gå in på ovanstående länk för att läsa hur man gör.

Jihad i Malmö finns redan på protestlistan

Källan till detta inlägg hittade jag hos: kleinverzet.blogspot.com