fredag 4 juli 2008

Brittiska muslimer "känner sig som judarna i Europa"

Brittiska muslimer känner sig "som judarna i Europa" på grund av en växande kultur av fientlighet mot dem, varnar englands första muslimska minister för .


Shahid Malik, Storbritanniens första muslimska minister, sa det har blivit legitimt att rikta muslimer i media och samhället på ett sätt som skulle vara oacceptabelt för andra minoritetsgrupper.

MP för Dewsbury, West Yorks, sade många brittiska muslimer nu känner sig som "utlänningar i sitt eget land" som samhället förvandlar en "blind eye" till deras förföljelse.

Läs mer thelegraph


"Känner sig som judar? tillåt mig skratta. Det finns ingen grupp som drivit igenom och fått sina röster hörda så mycket som muslimer, om de inte får som de vill dvs att få leva lika muslimskt som de gjorde i sina hemländer så börjar klagomålen. Hela Europa böjer sig för muslimerna och ändå så har de mage till att klaga.

Sen är inte England muslimernas land men inom en snar framtid blir det nog faktiskt så, allt fler engelsmän flyr landet.

Är det konstigt att andra människor börjar reagera negativt mot de kränktas kör?
Vad är judarnas klagomål i eruopa och här i sverige? Har ALDRIG hört om en judisk person som ens klagat om något och allra minst till DO, där i dag muslimerna sitter på kö.

Man hör ingenting från den judiska gruppen. "

Sharialagar fick igår välsignelse av högsta domarn


Den högste domaren i England gav igår sin välsignelse till användningen av sharialagen att lösa tvister bland muslimer.

Lord Chief Justice Lord Phillips sa att islamiska juridiska principer skulle kunna utnyttjas för att handskas med familj och civilståndsargument och för att reglera finansieringen.

Läs mer: thisislondon.co.ukLäs texten på svenska: google översättning