söndag 15 juni 2008

Stora pengar styr propagandan om global uppvärmning


En professor återkallat det sk. "consensus" som finns bakom den av människan framkallade klimatförändringen.
Källa: Prison Planet Skrivet av Paul Joseph Watson 11 mars, 2008

En pensionerad fysikprofessor blev den senaste i raden av människor som avslöjar myten om "consensus" bakom den av människan förorsakade globala uppvärmningen. Han påstod att stora penningintressen används för att späda på propagandan om klimatförändringar.

Howard C. Hayden, är en pensionerad fysikprofessor från universitetet i Connecticut. berättade för åhörarna i Pueblo West, att han känner sig tvungen att avslöja vad han fick höra på ett möte i New York. Där avslöjades att man kunde köpa skrämselväckande annonstavlor till en kostnad av $700,000 per månad. Dessa annostavlor förmedlade budskapet om vilka långverkande effekter den globala uppvärmningen får.

"Någon vill alltså betala stora pengar på att skrämma upp oss med global uppvärmning", sade Hayden, och fortsatte "Stora pengar står bakom propagandan om global uppvärmning".

Hayden poängterade att den globala uppvärmningen pågår inom vårt solsystem, och underströk att det är naturliga orsaker och inte människan som står bakom denna klimatförändring som pågått i historien.

"Ja, polarisarna krymper... på Mars" , sade han. "På Mars har isen smält och små berg blir synliga" lägg sedan till att denna uppvärmande tendens även har observerats på Jupiter, Saturnus och Triton.

Genom att påstå att den mänskliga aktiviteten är ansvarig för just 3 % av utsläppen av koldioxid på Jorden, säger Hayden, och nämner "att kolets förekomst i atmosfären har stigit och fallit under 400,000 år".

Läs hela artikeln hos: nyapolitiken.biz

IT-jättar till angrepp mot spaningslagen

Den svenska FRA-lagen passar bäst i diktaturer som Kina och Saudiarabien. Det anser sökmotorjätten Google. Går lagen igenom tänker Google aldrig placera servrar i Sverige. Telekomjätten Telia Sonera har redan flyttat servrar från Sverige.

I bloggar och diskussionsfora på nätet jäser missnöjet med förslaget. Här varnas för alltför vida sökkriterier, en hotfullt tänjbar definition av "yttre hot", sammanblandning av militär och polisiär verksamhet, bristande kontroll samt läckor från FRA till obehöriga.

Läs mer: dn.se

Sd har passerat riksdagsspärrenSverigedemokraterna är på väg in i riksdagen.

Partiet får över fyra procents väljarstöd i en ny Sifo-undersökning.

I riksdagsvalet 2006 fick Sverigedemokraterna 2,9 procent av rösterna och tog sig därmed inte in i riksdagen. Men nu tyder det på att partiets stöd har växt.

I Sifo-undersökningen, som är gjord nu i juni på uppdrag av Svenska Dagbladet, fick Sverigedemokraterna 4,2 procent och passerade därmed riksdagsspärren.

Läs mer: aftonbladet