lördag 15 november 2008

Bojkotta public service kanalerna

SVT borde anställa muslimer och låta dem synas som vem som helst, konstaterar Rakel Chukri.

På Citygross i Rosengård är det lätt att handla halalkött eftersom det i frysdisken finns klistermärken med överstrukna grisar.

I vinjetten till programmet ”Halal-tv” förklaras lika pedagogiskt att det som är fel enligt islam kallas för haram, och att det som är rätt kallas för halal. ”Vi ska göra tv, och det måste bli halal”, säger en av kvinnorna som leder programmet. Det låter barnsligt enkelt. God, gudlig tv av nya svenskar om det nya Sverige.

Läs mer: Sydsvenskan


"Efter Halal-tv´s intrång i public service kanalerna bojkottar jag nu dessa reklamfria kanaler och uppmanar alla andra islamkritiska personer att göra det det samma."

Socialförvaltningen: "Flytta till Norrland"

De två familjer som bor utan värme eller varmvatten i ett rivningshus i Burlöv bor fortfarande kvar. Fast hyresvärden har fått förbud att hyra ut. När familjens ombud ringde socialen fick de beskedet: ”Flytta till Norrland”.

BURLÖV. Adil Ali, vän till Riad Murad vars familj är en av de drabbade, är arg på socialförvaltningen.
– De har inte sagt något om att han har fått hyresförbud. De har inte erbjudit sig att hjälpa till, ingen har kontaktat oss. Om vi bor i ett fritt land, varför bryr sig ingen om oss?

Läs mer: Sydsvenskan

19-åring våldtogs under knivhot

En 19-årig kvinna våldtogs under knivhot av två okända gärningsmän i gångtunneln under vägen till Hovsjö. Händelsen inträffade vid sextiden på kvällen den 3 september. Anmälan kom in till polisen dagen efter.

Polisen har varit väldigt förtegen om ärendet men säger nu:
– Vi kan bekräfta att den ägt rum och vi ser väldigt allvarligt på händelsen. Utredning pågår och vi har ännu ingen misstänkt. I övrigt kan vi inte säga någonting eftersom utredning pågår, säger Marie Spjut vid Södertäljepolisens spaningsrotel.

Läs mer: LT