lördag 17 januari 2009

Islam har INGENTING i Sverige att göra.

Gå med i Sverigedemokratisk Ungdom (SDU) GRATIS!

Göteborg - Överfallsvåldtäkt i Länsmansgården

En kvinna i 25-årsåldern blev överfallen och våldtagen i Länsmansgården tidigt på lördagsmorgonen.


Överfallet ägde rum utomhus i närheten av Hökegårdsskolan vid 01.30-tiden på lördagen. Efter våldtäkten tog kvinnan sin tillflykt till en väninna och larmade polis.

Den ensamme gärningsmannen försvann från platsen. Kvinnan fördes till sjukhus för undersökning.

Under lördagen genomför polisen undersökning av brottsplatsen och kompletterande förhör med kvinnan.

Källa GP

Åkarp - Flicka slogs medvetslös och våldtogs

Den 15-åriga flickan hade gått av nattbussen vid Åkarp och börjat gå hemåt när hon överfölls med ett slag bakifrån.


När hon vaknade upptäckte hon att hon blivit våldtagen och tog sig på egen hand hem till en kompis. Polisen larmades vid 4.10 på lördagsmorgonen och flickan fördes därefter till Kvinnokliniken i Malmö för undersökning.
– Hon har inte fått några allvarliga fysiska skador, men självklart har hon det jobbigt psykiskt, säger Magnus Nilsson, inre befäl i Malmö.

Polisen söker nu efter vittnen som kan ha sett vad som hänt.
– Ofta tror människor att vi bara söker vittnen som ska ha sett själva brottet, men vi är intresserade av alla iakttagelser som gjorts i området runt 2.30-tiden, säger Magnus Nilsson.

Källa: sydsvenskan

Det nya Sverige - Allt fler unga begår grova brott

Den grova brottsligheten går allt längre ner i åldrarna. Polisen möter 12-13 åringar som rånar och hotar folk. I Göteborg har det gått så långt att flera familjer har tvingats få sin identitet skyddad efter hot från barnens jämnåriga.

-Vi har fall där det förekommer, men det är inte vanligt. Men vi vet många som byter bostadsort för att man är rädd, säger Even Magnusson, chef för ungdomspolisen i Göteborg.

"Vi tvingades springa nakna från skolan till torget och tillbaka för att vi vägrade att stjäla mobiler åt xxx. Han sade att han skulle hämta sin elpistol och "ela" oss om vi inte lydde, och han filmade alltihop med sin mobil", berättar en 15-åring från Göteborg i ett polisförhör.

Läs mer: SVT