tisdag 25 november 2008

Sju års fängelse för barnvåldtäkter

Sju års fängelse för barnvåldtäkter

En flicka blev våldtagen av sin styfar vid upprepade tillfällen.

Mannen dömdes av Nyköpings tingsrätt på måndagen till sju års fängelse.

Den 42-årige mannen Mohamed* har enligt tingsrätten även gjort sig skyldig till ytterligare flera fall av våldtäkter av flickan, grov fridskränkning samt grov kvinnofridskränkning av flickans mamma.

Läs mer: Fria nyheter

21-åring rånar – och skyller på Reinfeldt

Man misstänks för sex brutala knivattacker

Rånoffren fick höra att det var statsministerns eller socialens fel att de tvingades lämna ifrån sig sina pengar till den knivbeväpnade rånaren.

I går åtalades en 21-åring mot sitt nekande för sex brutala knivrån vid uttagsautomaten på ett torg i Göteborg under hösten.

– Allt det här är Reinfeldts fel, sa rånaren innan han lämnade en ung man 5 800 kronor fattigare den 28 september.

En annan gång ska rånaren ha berättat att han inte får någon hjälp av socialen, att det bara är svenskar som får jobb och att rånen är hans sätt att visa samhället ”hur det går”.

Källa Metro

Samma person som i artikeln nedan?

21-åring åtalas för serierån

En 21-årig man åtalades på måndagen för en serie nattliga rån och hot i Kortedala. Ett offer knivskars i buken.


Natten till den 21 september hotade han två personer på Kortedala torg. Om de inte tog ut pengar från bankomaten eller gav honom koden till kortet skulle han sticka ner dem. Han skulle även sticka ner dem om de försökte skrika. Om de gjorde anmälan "så knivhugger jag er", sa mannen enligt åtalet. Hans byte blev 9 700 kronor.

Natten till den 26 september, även det i anslutning till Kortedala torg, gav han sig på ett nytt offer. Under knivhot förde han en man mot en bankomat och tvingade till sig 11 500 kronor. Han hotade döda mannen om han gjorde polisanmälan.

Läs mer: GP

Muslimer flyr Södertälje efter hot

Uppdaterad

De har jagats och trakasserats för att de är muslimer. LT träffar familjen en kväll i deras hem i Hovsjö – en stadsdel de förknippar med rasism och hat.

I Hovsjö bor Fathime och Ali med sina tre barn. Utanför den låsta
lägenhetsdörren väntar en verklighet som familjen aldrig kunde ana sig till när de 2006 flyttade till Hovsjö från Skåne. Att de flyttade dit berodde på att Fathime fick jobb i södra Stockholm, men inga lediga lägenheter fanns att få annat än i Södertäljestadsdelen Hovsjö.
– Vi har bott i en liten ort i Skåne och i andra delar av Sverige, men aldrig har vi mötts av sådan rasism som här. Svenskar och andra grupper har det aldrig varit problem med, men här skriker syrianerna “muslim­jävlar” och “jävla Muhammed och bin Ladin” efter oss, säger Ali, som gett upp.

Läs mer: LT

.................................................................................................................................................................
Rasistdåd mot nya minoriteter i Hovsjö

Religionskrig har fått fotfäste i Sverige


---------------------------------------------------------------------------------------------

"Vi och de kristna irakierna är samma folk"

Hovsjöungdomar som trakasserar andra med banderoller där det står: “Bara syrianer i Hovsjö”. – De är vilsna i sin identitet, säger Rachel Hadodo.

Läs mer: LT

--------------------------------------------------------------------------------------------

"Det finns familjer som är frihetsberövade i sina egna hem"


Muslimer, nyanlända flyktingar och ­personer som sticker ut – alla blir de ­offer för trakasserier i Hovsjö. – Jag vet inte varför de ger sig på just mig, säger Louris Kalo.

Hovsjö har blivit lugnare för de flesta – men för en minoritet har det blivit till ett ­helvete. Särskilt utsatta är ­nyanlända flyktingar och i synnerhet muslimer.
– Problemet måste tas på allvar av politikerna, det finns familjer som är frihetsberövade i sina egna hem, som hämtar sina barn på dagis och som sedan låser in sig av rädsla, säger Hovsjöpolisens chef Niclas Johansson.

Läs mer: LT


"Denna gång är det inga svenska främlingsfientliga grupper det gäller, utan rasism inom olika invandrade grupper."

Källarmoské i Malmö ockuperad

Ett 20-tal personer ockuperar sedan i helgen en källarlokal i Rosengård i Malmö. Lokalen har bland annat använts som moské, men hyresvärden har sagt upp kontraktet, rapporterar SVT:s Sydnytt.

Läs mer:
Dagen

Michael Jackson har konventerat till islam
Han har med andra ord anslutit sig till pedofilernas religion.


Michael Jackson blir muslim. Han ändrar dessutom sitt namn till Mikaeel efter en av Allahs änglar.


Popstjärnans intresse för islam är omskrivet tidigare, men enligt flera brittiska tidningar, däribland The Sun, är hans konvertering nu ett faktum. Det hela ska ha skett vid en ceremoni hemma hos Toto-medlemmen Steve Porcaro i Hollywood. Porcaro skrev för övrigt en del av musiken till Michael Jackson största skivsuccé - "Thriller".
Enligt The Sun fattade Jackson beslutet att bli muslim i samband med en skivinspelning hemma hos en vän. Hans möte med en producent och en låtskrivare, som båda konverterat till islam, blev avgörande för hans beslut.


En imam från moskén tillkallades för att leda ceremonin då Jackson avlade den muslimska trosbekännelsen. En av dem som dök upp för att fira var artisten Yusuf Islam, som slog igenom som Cat Stevens innan han bestämde sig för att bli muslim.
Michael Jackson och hans syskon fostrades som Jehovas vittnen. Brodern Jermaine Jackson konverterade redan 1989 till islam. Och nu ber alltså även Michael, förlåt, Mikaeel Jackson vänd mot Mecka.

Källa Dagen