fredag 22 februari 2008

Shari'a now official in Britain.A new sharia law controversy erupted last night over Government plans to issue special "Islamic bonds" to pay for Gordon Brown's public-spending programme by raising money from the Middle East.

Britain is to become the first Western nation to issue bonds approved by Muslim clerics in line with sharia law, which bans conventional loans involving interest payments as "sinful".

The scheme would mark one of the most significant economic advances of sharia law in the non-Muslim world.

Läs mer: voiceoftheshire.blogspot.com

Och här: www.dailymail.co.uk

Good luck britain

England idag, Sverige imorgon

Islam i Sverige blir vad vi svenskar gör den till. Det är det officiella Sveriges uppmuntran som islamiserar de muslimska invandrarna, som legitimerar de islamistiska anspråken på att vara ideologiskt normerande. Det är endast en politik som i stället underlättar försvenskning som kan stoppaden islamistiska trenden. Annars kommer islam till slut att prägla mer av Sverige än vi i dag kan föreställa oss.

//Magnus Karaveli


Sverigedemokraterna kräver offentlig ursäkt av tidskriftUnder fler års tid har tidskriften Expo fört fram anklagelser om att sverigedemokraterna skall ha haft en exceptionellt hög brottsbelastning bland sina kandidater till de allmänna valen. Dessa uppgifter har också fått stor spridning genom etablerad massmedia.

Strax innan valet 2006 visade dock en undersökning ifrån Brottsförebyggande rådet att den genomsnittliga brottsbelastningen bland riksdagspartiernas kandidater var nästan dubbelt så hög som inom sverigedemokraterna.

Nyligen medgav också tidskriften Expo:s chefredaktör, i ett mejl till sverigedemokraternas pressekreterare, att tidskriftens påståenden har varit felaktiga.


Läs mer: www.sverigedemokraterna.se/

Varför censureras sanningen?

Inte allt för sällan upptäcker man att media och statliga verk gärna väljer att inte skriva ut alla fakta i diverse frågor. Orsaken till det kan man ju bara spekulera i.

Jag hörde att en kollega med invandrarbakgrund fick förfrågan om en intervju ifrån en tv-kanal. Intervjun skulle ge en bild av att polisen inte har så stora problem med invandrarungdomar som det sägs.

Kollegan som inte alls höll med, hävdade att de har mycket stora bekymmer med invandrare i det område han tjänstgör. Vederbörande ifrågasatte varför man ville göra en intervju om något som inte stämmer?

Läs hela artikeln hos bloggaren: Yrke polis

Är det demokrati att mörklägga sanningar för befolkningen?


Intressant läsning: Den svenska modellen

6 år gamla artiklar men är ändå aktuella i flera avseenden

Vilka är det som egentligen styr i Sverige?

Socialisternas övergrepp på samhället

Utvisning eller inte

Förra året ville Säkerhetspolisen neka 14 personer upphållstillstånd därför att de kunde utgöra fara för rikets säkerhet. De kan till exempel vara misstänkta – eller dömda – terrorister. Ingen av dem har man kunnat tvinga att lämna landet. Inte heller för någon av de 25 som rekommenderades avslag under 2006 har utvisning kunnat verkställas.

Läs mer: www.svd.se


"När det gäller kampen mot terrorismen så är det bara att inse att detta bara är början av eländet.
Våra politiker är muslimvänliga och våra medier likaså, Dhimmifeldt vill börja föra en mer och bättre dialog med muslimerna och den muslimska världen.
Man märker mer och mer hur muslimers krav och hur islam integreras i samhället på deras egna villkor, (smygislamisering).
Och hur positiva vi måste bli till samtliga moskébyggen, det spelar minde roll att flera av dessa blir sponsrade av länder som är islamistiska, odemokratiska och stödjer terrorism.
Vi svenskar blir lärda att detta inte är något negativt .De som kritiserar den förda politiken får rasiststämpel på sig.


Jag uppmanar bloggens läsare att börja läsa Engelska nättidningar.

I England har de STORA problem med muslimer och islamiseringen.
Den som inte tror att detta också blir verklighet i Sverige, får ta och vakna upp."

Tips på Engelska nättidningar:

www.thisislondon.co.uk/news/

www.dailymail.co.uk/

www.telegraph.co.uk

www.guardian.co.uk/

www.timesonline.co.uk/tol/news/

http://news.bbc.co.uk/

På bcc kan du hitta samtliga länders tidningar och tv-stationer

Överfölls på tåg - ingen ingrep

Tågresan slutade som en mardröm för den 15-årige pojken.
Han hotades med kniv - och slogs blodig mitt i den fullsatta tågvagnen.
Men ingen av medpassagerarna ingrep.

Läs mer: www.kvp.se

Har svenska folket inget civilkurage?
Hur ska vi vuxna människor leva upp till bilden att
barn kan känna sig trygga ibland oss när sånt här sker?
Fu tusan säger jag bara.

Länk: Bryr du dig?