tisdag 27 maj 2008

The Illuminati and the New World Order

Endast EN Världsregering
Ett brev från DEN GLOBALA NYA VÄRLDSORDNINGEN
Källa: http://www.etherzone.com/2005/stang030405.shtml
Översatt av Gertie Dahlberg

Nedanstående artikel kan tyckas handla om enbart Amerika men detta är något som är ämnat att sprida sig till hela övriga världen så att Världsregeringen kan styra över hela klotet, vilket dom är på god väg med Tänk på så amerikaniserat Sverige är. Vad som händer i USA händer också här. En mycket cynisk och totalt känslokall deklaration från de människor som ingår i den osynliga regeringen på vår fina planet. Vi måste vakna och bli medvetna människor.


Kära Världsmedborgare!

Jag tror att tiden nu har kommit att avslöja några av de bryderier som har drabbat er under de senaste årtiondena. Det kan vara bra för dig att veta och förstå några av dessa saker så att du vet hur du skall handla i den Nya Ordning som nu håller på att ta form här på jorden. Vi vill att du skall bli helt involverad och integrerad i vårt nya samhälle.

Det ligger ju i ditt eget intresse att göra detta!

Först och främst, det är bra om du kan förstå våra avsikter så att du bättre kan medverka till detta.

Jag kan inte nog poängtera vilka svårigheter du kommer att få gå igenom om du motarbetar oss. Vi har våra vägar när det gäller att tampas med motståndare. Jag säger det nu, därför att det är alldeles för sent att vända tillbaka.

Den dagen har gått för längesedan då du hade kunnat stoppa oss. Vi har full kontroll på Moder jord och dess finanser liksom den huvudsakliga media-propagandan. Det finns helt enkelt ingen väg som någon nation eller makt kan besegra oss på.

Vi har ögon på varje nivå i världens alla regeringar och vet vad som planeras för våra ögon och öron är alltid närvarande. Statshemligheter är fullt kända av oss. Kina beskyllde nyligen media i USA för att ljuga om Kosovo. Oh, ni dumma människor, naturligtvis ljuger vi. På det sättet kan vi hålla folk i obalans och de får alltid möta kontroverser, vilket är till mycket stor hjälp för oss.

Har du aldrig sett pratshowspektaklet?

En del av er tror att vi är liberalerna och det goda folket är de konservativa. I verkligheten är det så att båda främjar våra avsikter. Varje läger tjänar helt enkelt med det kännemärke som vi godkänt, men de tillåts inte att framställa de verkliga förhållandena. Genom att skapa kontroverser på alla nivåer så vet ingen vad man skall göra. Så, i all denna förvirring går vi vidare och utför det vi vill utan hinder.

Titta bara på presidenten i USA. Trots att han regelmässigt bryter mot vartenda känt hinder i hans makt – vem kan stoppa honom? Han går vidare och gör det som vi vill i alla fall. Kongressen har ingen makt att stoppa honom. Han gör det vi vill därför att han vet att om han inte gör det, på grund av sin ganska mörka karaktär, kan vi avlägsna honom inom ett ögonblick. Är inte det en ganska briljant strategi från vår sida? Du kan inte ställa oss inför rätta därför att du inte kan se oss, och domstolarna är våra tjänare de också.

Vi styr över allting och ändå, du vet inte vem du skall gå till attack mot. Jag måste säga att denna osynliga hand är underbart väl uttänkt och utan någon jämförbar historisk händelse i den här skalan.

Vi styr världen och världen kan inte ens lura ut vem som styr den!

Läs hela artikeln: nyapolitiken.biz

Yvonne Ruwiada hävdar att hon inte var på Hamas möte i Köpenhamn

Detta hittade jag när jag sökte runt lite

"Malm litar på källor!

När folkpartisten Fredrik Malm läser på en blogg med rubriken - ansiktsburka - så litar han på deras uppgifter. Gahrton och jag skulle ha varit i Köpenhamn förra lördagen. Jag kan informera att jag befann mig i Stockholm hela dagen och Gahrton på Brasilien. Bättre källor förväntar jag mig av en riksdagsledamot! "

Källa; actforsolidarity.webblogg.se

"Själv kan jag varken bekräfta eller dementera om hon var där, i vilket fall som helst så måste hon hysa starka sympatier med terrororganisationen Hamas eftersom den som gjorde filmen tycket att hon och Gahrton är Viktiga stöttepelare för dem. Och det är lika illa det."

Muslimsk förskoleägare skakar gallerÄntligen blir det fängelse för skattebrottslingarna bakom Bismilahi muslimska förskolor för somaliska barn. Nu kan de inte längre finansiera terrorismen hos al-Shabaab i Somalia:


"Fem års fängelse för grovt skattebrott och grovt bokföringsbrott - så lyder tingsrättens dom mot den 40-åriga ägaren till Bismilahis förskolor i Tensta och Rinkeby."

"Fällande domar och fängelsestraff i varierande längd blir det också för tre av de fyra män som stått åtalade tillsammans med kvinnan."

Läs mer hos den omtalade bloggen Muslimska friskolan

Muslim Girls In Their Summer Clothes

Family Values, Feuds, Hate, and Lies in Islam

Europe Shall Bleed, Once Again

Me and my brother against my cousin; me, my brother, and my cousin against the other. This is an old Muslim saying and Muslims live by this motto. To be sure the people of the-religion of peace-find the world full of “other,”-to oppress and kill, both within as well as without the Islamic Ummeh.

Civilized peoples’ idea of the “other” is the exact opposite of that of Muslims. All over Europe, for one, people have been singing the praises of multiculturalism; the idea that everybody should bend over backwards to accommodate the different in society. However, the different in this case are the hordes of invasive Muslims, with their rigid medieval ideas about every aspect of private and public life.

To Muslims, anyone who doesn’t toe the line of Islam, as each sect defines it, is the “other” and fair game as kafir (blasphemous; unbeliever in Allah). The “other” covers a broad spectrum: the six billion or so people of the world who are not Muslims, including the Jews and Christians who are considered Dhimmis.
Every one of the numerous sects and sub-sects of Islam consider every other sect and sub-sect as “other” to be punished and even eliminated.

Läs mer: uppompeii.com

Fakta:
The Islam in Europe blog reports on the numbers and percentages of Muslims in many European cities. Here are some of the statistics:
Marseilles – 25% (200,000 of 800,000)
Malmö - ~25% (67,000 of 270,000
Amsterdam – 24% (180,000 of 750,000)
Stockholm – 20% (>155,000 of 771,038)
Brussels - ~20% (some say 33%)
Moscow - 16-20% (2 million of 10-12 million)
London – 17% (1.3 million of 7.5 million)
Luton - 14.6% (26,963)
Birmingham 14.3% (139,771)
The Hague - 14.2% (67,896 of 475,580)
Utrecht - 13.2% (38,300 of 289,000)
Rotterdam – 13% (80,000 of 600,000)
Copenhagen - 12.6% (63,000 of 500,000)
Leicester – 11% (>30,000 of 280,000)
Aarhus - ~10%
Zaan district (Netherlands) - 8.8 percent
Paris - 7.38% (155,000 of 2.1 million)
Antwerp- 6.7% (>30,000 of >450,000)
Hamburg - 6.4% (>110,000 of 1.73 million)
Berlin - 5.9% (~200,000 of 3.40 million)

Australien- Camden den lilla staden som vågar säga nej till muslimsk friskolaTvå gånger kämpade Camdens invånare emot etableringen av snabbmatskedjan Mac Donalds och vann, nu står striden mot en muslimsk friskola som avser att inhysa 1200 elever.


Camdens kommun håller just nu på att diskutera förslaget om bygglov ska beviljas och låta den kontroversiela utvecklingen fortsätta.
Bakom förslaget är den Sydneybaserade Quranic Society, som har köpt 15 hektar mark på gränsen till stan, och utvecklat detaljerade planer samt olika projekt.

Av 3 200 invånare är endast 100 personer positiva till en muslimsk friskola I november 2007 kom mer än 1 000 personer för att protesrera mot en muslimsk friskola. "Detta måste vara en av de trevligaste ställen i New South Wales", sade en kvinna, som har bott i Camden för de senaste nio åren.

"Allt håller på att förstöras. Varför säger vi inte sanningen?. DE förstör Australien. De ska ta över", säger hon. "Varför har ingen råg i ryggen? De har terrorister bland dem ... De vill vara här så de kan gå och gömma sig i alla gårdshus ... Denna stad har olika nationaliteter ... men muslimer inte passar in i den här staden. Vi är Aussies, OK ".

Några av de högsta jubelropen i natten hälsade en lokal talare välkommen..Han minns från det sena 70-talet. "Kan jag säga detta utan att vara rasistiskt eller politiskt?" sa han. "År 1983 på gatorna i London var det en parad av muslimer skanderade oavbrutet" Om vi kan ta London, vi kan ta i världen. "Låt inte dem ta Camden."

Läs mer: bbc.co.uk


"Jobbigt att läsa allt på engelska? Använd Googles översättningssida."
http://translate.google.se/translate_t

Somaliskt jobbprojekt ett misslyckande


Det blev en jätteflopp för jobbprojektet att anställa långtidarbetslösa somaliska kvinnor som busschaufförer till stadsbussarna. Inte en enda somalisk kvinna sökte sig till kursen.
Läs mer:
jp.dk