fredag 7 mars 2008

Vad som sägs i moskeér när de tror ingen kufar (otrogen) lyssnar

Här får vi följa med med det brittiska tv-teamet från channel4 som smygfilmat i mosker och höra hatpropaganda mot oss icke muslimer (dhimmis el. kufar). Att det är ok att gifta bort en 9-åring och att man defenitivt inte vill integrera sig i samhället. Ja- de skrattar åt oss.England idag-Sverige imorgon

Först nu kan man läsa om fimen i sv media
Vill man veta vad som sker världen så är de utländsk media man skall läsa.
Vad det gäller muslimer och islamisering av Europa är detta ett måste, men en varning är på sin plats då läget faktiskt ser riktigt oroväckande ut. Svensk media skriver ingenting om hur illa det är i bl.a England och Holland, allt för att mörklägga verkligheten så att de "kränktas skara" här hemma kan fortsätta med sina krav och utbredning av islamiseringen.

Vi har ju fått lära oss att islam betyder fred, inget är mer felaktigt.
Ju mer fakta man tar reda på, ju mer mörkrädd blir man. Och det står ju öppet för var och en att göra detta, men av någon anledning väljer folk att tro på våra naiva politiker att islam inte är farlig, denna bloggen är till för att visa att så är inte fallet. Jag tror knappast att våra politiker har några djupare kunskaper i ämnet.

Islam är (min åsikt) MER en ideologi än en religion, och den enda religionen som har en agenda om hur man skall ta över världen och förinta oss kufars (otrogna) eller att låta oss leva som andra klassens innevånare under muslimsk beskydd s.k dhimmis, om vi inte väljer att konvertera till islam.

Utbredningen och koloniseringen av islam i Europa och resten av världen finansieras b.la av rika saudiarabien. Det är kungafamiljens mål sprida den wahabistiska formen av islam till varje hörn av världen i form av pengar.


Det finns inte mycket som inte upprör de "kränktas skara" idag.
Bra att det finns personer som vågar kritisera koranen, de gör det med all rätt.

Läs artikeln "hatfilm upprör": www.sydsvenskan.se


Här kan du läsa mer om den förhoppningsvis kommande filmen Fitna


Rumour: Fitna release 28 March 2008


Mer om Geert Wilders film Fitna


Se intervju med Geert Wilder om filmen Fitna


Afganistan - «Død over Danmark, død over Nederland»


Hollandsk appel mod islamkritisk film

Hisingsbacka - Rosengård wannabies


Uppdaterad

Väktare angreps med brinnande vätska


En väktare attackerades med brinnande vätska i Hisings Backa på fredagskvällen. Det är andra dagen i rad som ungdomar attackerar väktare i området. Ett stort antal poliser kallades till platsen.

Läs mer: www.gp.se

Polis attackerades av äggkastande ungdomar

Polis och polisbilar attackerades av ett stort antal äggkastande ungdomar i Backa på torsdagskvällen. En polisman träffades av ett ägg. Ingen skadades.

Angreppet mot poliserna började 18.30-tiden då två patruller genomförde en husrannsakan på en adress långt in på Blendas gata. En stor grupp ungdomar i 16-20-årsåldern kastade bland annat ägg mot poliserna och deras bilar. Inget fordon skadades.
Någon timme senare angreps en ensam väktare i en bil vid Blendas gata. Väktaren hotades, bilen utsattes för stenkastning och skadades. Ur bilen stals en gps.

Läs mer: www.gp.se