onsdag 2 april 2008

Åklagare: 18 miljoner stals från förskolan25 procent av stadens bidrag till Bismilahi Förskola i norra Stockholm gick till svarta löner åt ägaren/företagsledaren. Totalt snillade den 40-åriga kvinnan till sig 18,5 miljoner kronor, hävdar kammaråklagare Björn Rosenlöf.

Bedrägerierna ska ha pågått mellan mars 2005 och april 2007.

Kvinnan själv nekar till brotten och bestrider ansvar för de brister och felaktigheter som har begåtts.

Hon åtalas för grovt skattebrott och grovt bokföringsbrott. Åklagaren hävdar också att minst 14 miljoner av pengarna förts till Dubai, Addis Abeba och Djibouti. Överföringarna ska har gjort genom så kallade hawalabetalningsförmedlare i Rinkeby.

Läs mer: www.svd.se

Islam har gått om världsreligionen romersk katolisismVatican announcement, Islam is now the second biggest religion in the world

Islam den største verdensreligionen, ifølge Vatikanet.

Islam har passert den romerske katolisismen som verdens største religion, opplyser Vatikanet. - For første gang i historien er vi ikke lenger på toppen. Muslimene har tatt over, sier Vittorio Formenti, som er i ferd med å sette sammen Vatikanets årbok, til Vatikan-avisa LOsservatore Romano.
Läs mer:
www.dagbladet.no

Islam ständigt offensiv

Dagens islamska skriftlärda bygger sitt offensiva tänkande på tankar som Abu Ala Al-Mawardi utvecklade på grundval.av Koranen för tusen år sedan.

- Världen delades in Islams Hus och Krigets Hus. Islams Hus befinner sig i ständigt krig med resten av världen och detta krig avbryts bara av tillfälliga taktiska överenskommelser. Tanken är att muslimerna i en minoritetssituation (dar al sulh) måste acceptera den icke-muslimska omgivningen och finna sig i att vara i minoritet, men så snart man ser chansen, i ljuset av en växande minoritet, ska man avancera till dar al harb.
Då man för krig mot de otrogna för att med tiden kunna omforma området till dar al islam, ett stadium då islam helt kontrollerar området och då de otrogna i bästa fall kan tolereras

– om de helt underodnar sig de muslimska härskarna.
Om inte har Koranen lösningen: ”När ni möter dem som är otrogna, så halshugg dem, tills ni anställt ett blodbad bland dem” (sura 47:4)

Så nu vet ni Halalhippies vad ni har att vänta er
Modersvea