onsdag 2 april 2008

Islam har gått om världsreligionen romersk katolisism



Vatican announcement, Islam is now the second biggest religion in the world

Islam den største verdensreligionen, ifølge Vatikanet.

Islam har passert den romerske katolisismen som verdens største religion, opplyser Vatikanet. - For første gang i historien er vi ikke lenger på toppen. Muslimene har tatt over, sier Vittorio Formenti, som er i ferd med å sette sammen Vatikanets årbok, til Vatikan-avisa LOsservatore Romano.
Läs mer:
www.dagbladet.no

Islam ständigt offensiv

Dagens islamska skriftlärda bygger sitt offensiva tänkande på tankar som Abu Ala Al-Mawardi utvecklade på grundval.av Koranen för tusen år sedan.

- Världen delades in Islams Hus och Krigets Hus. Islams Hus befinner sig i ständigt krig med resten av världen och detta krig avbryts bara av tillfälliga taktiska överenskommelser. Tanken är att muslimerna i en minoritetssituation (dar al sulh) måste acceptera den icke-muslimska omgivningen och finna sig i att vara i minoritet, men så snart man ser chansen, i ljuset av en växande minoritet, ska man avancera till dar al harb.
Då man för krig mot de otrogna för att med tiden kunna omforma området till dar al islam, ett stadium då islam helt kontrollerar området och då de otrogna i bästa fall kan tolereras

– om de helt underodnar sig de muslimska härskarna.
Om inte har Koranen lösningen: ”När ni möter dem som är otrogna, så halshugg dem, tills ni anställt ett blodbad bland dem” (sura 47:4)

Så nu vet ni Halalhippies vad ni har att vänta er
Modersvea

3 kommentarer:

From Sweden with Grief sa...

Jag pratade med en kvinna på en kvinnojour i Sverige och berättade bara en liten del av alla krav som muslimer fört fram i svenska medier på sistone, och som krockar med den svenska lagstiftningen på olika områden. Hon skrek rakt ut av förvåning, men jag visste ju vad jag pratade om.
Hur orkar folk bara låtsas som om dessa som kommer hit vill ha det som det är i Sverige!! Och att det är vår uppgift att "lära dem Sverige och att Sverige ska växa". Men hon och de på jouren verkade inte vilja att Sverige skulle växa i den riktningen muslimer vill! Jag orkar snart inte med mer, jag blir stum av förvåning!

Anonym sa...

Ändock anses den kristna religionen totalt sett vara den största av världsreligionerna. Vidare kan man nog med all rätt ifrågasätta om epitetet "religion" är tillämpbart på den perverterade irrläran Islam??

modersvea sa...

Islam är mer än en religon, då den innefattar religiösa lagar, det är mer en ideologi faktiskt, och ingen demokratisk eller jämnställd sådan.

Så länge vi backar och är eftergivna åt muslimerna, ju mer kommer de att kräva. deras mål är ju att ta över.

Våra naiva, godtrogna politiker vill ju göra allt PK-rätt.