tisdag 25 november 2008

Michael Jackson har konventerat till islam
Han har med andra ord anslutit sig till pedofilernas religion.


Michael Jackson blir muslim. Han ändrar dessutom sitt namn till Mikaeel efter en av Allahs änglar.


Popstjärnans intresse för islam är omskrivet tidigare, men enligt flera brittiska tidningar, däribland The Sun, är hans konvertering nu ett faktum. Det hela ska ha skett vid en ceremoni hemma hos Toto-medlemmen Steve Porcaro i Hollywood. Porcaro skrev för övrigt en del av musiken till Michael Jackson största skivsuccé - "Thriller".
Enligt The Sun fattade Jackson beslutet att bli muslim i samband med en skivinspelning hemma hos en vän. Hans möte med en producent och en låtskrivare, som båda konverterat till islam, blev avgörande för hans beslut.


En imam från moskén tillkallades för att leda ceremonin då Jackson avlade den muslimska trosbekännelsen. En av dem som dök upp för att fira var artisten Yusuf Islam, som slog igenom som Cat Stevens innan han bestämde sig för att bli muslim.
Michael Jackson och hans syskon fostrades som Jehovas vittnen. Brodern Jermaine Jackson konverterade redan 1989 till islam. Och nu ber alltså även Michael, förlåt, Mikaeel Jackson vänd mot Mecka.

Källa Dagen


3 kommentarer:

Anonym sa...

vem är det du kallar pedofiler. du kommer att önska en dag att du inte skrev det i dome dagen.
och du kommer vilja att att gud ska förlåta dig men hör på andra människor som har blivit muslimer t.ex. i youtube och se hur dabatten mellan muslimer och kristna hur vi vet att jesus är guds son. och det är n som är pedofiler. ni går och dricker sen våldtar ni någon. du borde forska i saken först och desstom har jätte många forskare blivit muslimer.titta på youtube. koranen är inte en bara en helig bok den är också en vetänskaps bok från gud och det finns bara en gud. och som jätte många vetänskaps männer har andvänt. titta i youtube hur forskaren blir muslimer och hur de säger att de hade gått vilse i en bok som är biblen men nu vet sanningen. tänk efter

Anonym sa...

TRO mig du kommer o att ångra dig, det du sa...visst det händer inget med dig nu,..men men Gud har tållamod, så det e bara vänta, sen får du se vad som händer med dig!!...alltså vad skumt, först när Michael Jackson var kristen eller vad han var nu, så var han världens bästa stjärna.
men nu, bara för att han har konventerat till islam så har han blivit världens bästa FIENDE..så synd alltså om er som hatar muslimer!!

modersvea sa...

Michael Jacksson har alltid varit knäpp och hållt på att byta religioner lika ofta som han byter kallingar. När det visade isg att han var en pedofil med tycke för småbarn så valda han det mest lämpliga religionen som passar hans levnadsstil - nämligen islam.
Om du nu tycker att gud skall straffa mig för att jag ogillar en religion som gjort pedofili legitimt. Då undrar jag vad du tycker vad för straff dessa personer skall ha som som begår sexuella övergrepp mot barn?
Men du tycker nog att sexuella övergrepp är något bra?