fredag 30 maj 2008

Bloggen Högerkänga2 nersläckt.

Saxat från Högerkängas NYA Blogg: http://tyke-viking.blogspot.com/

Då var det "abusat" och nersläck än en gång vilket bara bevisar att vi ligger helt rätt i spår och verkar som en böld i röven på pajaspacket av "demokratiska socialister". Även den regimkritiska bloggen "Haubits" har tydligen slocknat.


Att dessa imbeciller inte förstår att detta endast stärker oss i kampen är sorgligt men får väl förklaras av det klena förståndet.


Med det mycket goda kontaktnät vi byggt upp så fick vi snabbt klart för oss vem/vilka som låg bakom den förra nersläckningen, nämligen internetpajasen Martin Tunström et consortes.Om nu samma lustigkurrar även ligger bakom nersläckning nr2 är i skrivande stund dock oklart men vi bjuder härmed ändock på en mycket kort presentation av cyberrymdens självutnämda politruk!

Läs mer på
Tyke-Viking

"Sverige den sista Stasi Staten"

4 kommentarer:

Anonym sa...

tack för informationen, jag letade just runt efter någon som visste...

Haubits sa...

Jepp, det stämmer, min blogg "Haubits" belv nedstängd för ett par veckor sen, funtar på att fixa en ny på nått annat webbhotel, är ganska trött på kukgoogel...

Lycka till och håll fanan högt!

/Haubits

p.s mycket trevlig blodd du har, vad är adressen till den nya som jag såg att du skulle starta?

modersvea sa...

Den andra bloggen står still i utvecklingen just nu, har en massa annat som dykt upp och tar tid.
Jag meddelar när den blir klar.

Haubits sa...

Opps, nu verkar det som att högerkängans tredje blogg, "tyke..." oxå har tagits bort, jag prova gå in på den nyss och det funka inte iaf... Helt otroligt, men men, lägger du ut den nya adressen på din blogg (om högerkängan startar upp igen vill säga)?

/Haubits