tisdag 3 juni 2008

”På onsdag marscherar vi mot 2/3-delssamhället utan att någon säger halt”

Säger den anonyma handläggaren från försäkringskassan.

De förändringar, eller snarare försämringar, i sjukförsäkringen som riksdagen beslutar om den 4 juni och som ska gälla från och med den 1 juli i år, kommer att utestänga ett stort antal människor från ersättning från försäkringskassan.

Den nya ”rehabiliteringskedjan” innebär i förlängningen att många människor faller mellan stolarna eller blir beroende av stöd från socialen.

Som personlig handläggare på försäkringskassan oroas jag av de praktiska konsekvenserna för tusentals människor och för minst hälften av alla de sjukskrivna jag själv handlägger.

Läs mer: aftonbladet.se


"Alliansen skär och karvar och försämrar för massor av folk, man tror att det nått botten flera gånger "nu kan det väl inte bli sämre", men det kan det tydligen visst bli om Landsförrädaren Reinfledt får som han vill. Det börjar kännas som om man bor i USA.
Här i Sverige prioriterar vi invandringen framför vårt eget folk.
Invandringen kostar 1 miljard om dagen
Ha detta i åtanke när ni röstar 2010"

4 kommentarer:

Anonym sa...

Nej för böveln! Varför jobba när man kan vara sjuk och ha det bra?

Anonym sa...

Bättre sjuk och försörjd än frisk skattebetalare! Yiiipiie!

modersvea sa...

Det finns två kategorier som drabbas, dels de som faktiskt HAR krämpor och sen de som faktiskt KAN jobba som blev förtispensionerade när sossarna styrde bort arbetslöshetssiffrorna till förtidspensionärs kategorin.
Det tror jag även du kan hålla med om.

Anonym sa...

Jag håller med om att kostnaden för invandringen ligger någonstans runt miljarden om dagen. Men har du någon bra länk eller uppgiftlämnare om detta.