måndag 5 maj 2008

Snyfthistoria om trångbodda somalier i GP



Nu är de åter i tidningarna, de barnrika somalierna. Vars syfte är att befolka jorden själva.
Lösningen på bostadsproblemen är att de åker hem till somalilands vida stäpplandskap.

"Nu, av totalt 2500 bostäder i Göteborg, planeras bara 100 stycken med fem rum eller fler. Hur många av dessa som blir hyresrätter är inte klart."


Läs mer:
www.gp.se


Nyproducerade lägenheter till somalierna, som soc ska betala?

4 kommentarer:

modersvea sa...

En annan lösning på bostadsproblemen
är att man inte skaffar fler barn än man kan sörja för.
Att man skaffar upp till 8 barn som skattebetalarna ska försörja är helt absurt.
Barn som har mammor och pappor som inte vill integrera sig, barn som sätts i somaliska muslimska friskolor för att motverka integration och som sen i sin tur skall giftas bort med lands män/kvinnor och upprepa allt från ruta ett.

Vad kan en nyproducerad 5-6 rummare kosta? uppskattningsvis 15-20,000 kr i månaden.

Är det så svenska skattebetalare vill ha det?
Vi har ca 800 000 fattigpensionärer i vårt land, dessa byggde upp den välfärd som andra nu parasiterar på.

From Sweden with Grief sa...

Ja, ännu värre nyheter har kommit från DN. Invandrare får som bekant bosätta sig var de vill, då får de villor och radhus i bland annat Stockholm där jobben finns. Det är många som skulle vilja ha jobb och villa i Stockholm, men som helt enkelt inte har råd. Jag tänker också på de svenska barnfamiljer som lever kanske 3-4 personer i små ettor eller tvåor i Stockholm. Svindyra lägenheter, men små så de har råd med dem. Det är verkligen sanslöst att svenskarna ska bekosta detta, det är obehagligt att sådant förekommer. Låt dessa människor få bostad på små orter, de jobbar ju ändå inte!

modersvea sa...

Precis, hela norra sverige är ju avfolkad och där finns det gott om stora tomma hus...arbtet kanske det inte är så gott om, men många har inte för avsikt att arbeta ändå när de lyfter så mycket bidrag att det blir mer eller minder olönsamt.
det blir väl vi svenskar som får flytta dit för att slippa bo i och granne med "no go areas".

From Sweden with Grief sa...

Lösningen som alliansen har är ju att fler ska starta företag. Då kan man ju bo var man vill med dagens teknik. Norrland, starta eget företag och inte ligga samhället till last, vore att krav på dessa. Då kan de få byggden att leva igen, som du säger husen finns ju.

Jag funderar på Göteborg där varannan somalisk man är kattuggare. Hur kan svenska politiker inbilla sig att dessa ska bli drogfria och kunna arbeta? Med denna enorma mängden barn de har, och med den sociala problematik de har. Det finns redan rapporter framlagda för alliansen, men de verkar anse att det är svenska folkets problem att se till att dessa kommer in i det svenska samhället. Men hur då?

Det är mycket arrogant av politikerna att låtsas att det beror på rasistiska svenskar som dessa människor har problem.
Vilken arbetsplats anställer drogmissbrukare idag. I Göteborg, eller i Sverige för övrigt?
Jag vet ingen, det brukar krävas rehabilitering, men hur rehabiliterar och fixar man till en somalisk man och familj för den svenska arbetsmarknaden?
FÖr att inte tala om den enorma kostnaden för detta!

Politikerna anser att jag ska strunta i de kunskaper jag tillägnat mig på sjuksköterske- utbildningen då det gäller drogmissbruk, förebyggande hälsovård, de kunskaper jag samlat på mig då jag arbetat med utsatta kvinnor och barn i tolv år, med flera andra meriter jag har.
För sådant gäller bara för svenskar, om jag vill överföra mina kunskaper till problemet med invandrarnas hälsa, och annat, då får jag passa mig noga så jag inte är rasist!

De tröttar ut folk med sitt förakt dessa politiker och journalisterna.
Den nya svenska adeln; invandrarna, som ska födas, värnas, daltas med, de ska ha mer än övriga folket; de ska inte arbeta, men de ska ha sin del och mer än vad arbetande människor får. De kan för övrigt inte arbeta heller eftersom de lever ett fördärvligt liv. De röjer som forna tiders adel gjorde om det passade dem.
Burr!