lördag 8 mars 2008

Motstå islamisk lag


Ursprunglig engelsk artikel: Resisting Islamic Law
Översättning till svenska: Ilya Meyer

Västerlänningar som motsätter sig tillämpningen av den islamska lagen (Sharia) ser med förfäran hur denna lag går från styrka till styrka i deras länder – harem accepteras mer och mer, en prominent kyrklig ledare stödjer islamsk lag, en domare hänvisar till Koranen, hemliga muslimska domstolar skipar rättvisa.

Vad kan göras för att stoppa framfarten av detta medeltida juridiska system vilket så fundamentalt går tvärtemot modernt liv, ett lagsystem som förtrycker kvinnor och gör icke-muslimer till andra klassens medborgare?
Ett första steg är att västerlänningar sätter upp en enad front gentemot Sharia.
När islamister står inför enat motstånd backar de. Ett exempel är när Rådet för amerikansk-islamska relationer (CAIR) förra veckan drog sig tillbaka när det gällde diskussionen om ledarhundar för blinda.


Läs mer: danielpipes.org

2 kommentarer:

From Sweden with Grief sa...

Det är obegripligt att man ens funderar på att införa dessa lagar, jag blir också väldigt rädd och ser framför mig hur vi som arbetar med utsatta kvinnor och barn får en ännu värre situation än vi redan har nu.

modersvea sa...

Nu när det är grönt ljus för sharia i england, så är ju inte tanken långt borta att sverige kommer att gå i samma led. Har England, så ska Sverige inte vara sämre.

Framtiden är mörk för oss icke muslimer. Tyvärr är vi allt för få som fattat och inser hur framtiden kommer att te sig.
Muslimerna har gjort det innan (jihad) med stor framgång, och de kommer att lyckas igen. Allt för att vi har naiva politiker.