söndag 9 mars 2008

Protester åt fel håll

Ingen av dessa mammor bryr sig eller protesterar mot att ansvariga förskingrat pengar
som stött terrorgruppen Al-shabaab.

De kränktas skara protesterar istället mot nedläggning med parollen:
"allahs rätt att välja", att sedan muslimska friskolor är det sämsta tänkbara man kan välja åt sina barn spelar ingen roll så länge den är profilerad i Allhas tecken.

Hur många av dessa kvinnor arbetar och tänker ta ett arbete inom den närmsta framtiden?
Knappast någon. Var är männen?
Så länge man går utklädd i tält har man knappast någon chans att få jobb.

Detta är vår grupp av livslångt socialberoende.
Jag trodde barnomsorg var till för de som jobbar, ja det var väl det som var meningen.
Nu kan de väl passa varandras barn och gå till AF.
Sådana här grupper pressar inte regeringen till jobb, någon mer som regagerat på det?

Läs mer: www.svd.se

Läs mer om somalier i gp´s reportage serie hösten -07

Därför granskar GP just somalier

USA och England inga lyckoländer

"Vi måste anställa fler somalier"

Somaliska fäder överger sina barn

9 kommentarer:

Anonym sa...

Vi inser alla att de här "människorna" har varit mycket väl medvetna om att den s.k. "förskolan" startades med ett enda syfte, att lura till sig miljoner till Jihad. Nu försöker man helt fräckt göra om tricket genom att spela ut det gamla klassiskt islamistiska levande-sköld-kortet. I det här fallet handlar det om att "de utsatta och oskyldiga baaarnen inte får drabbas för vad en enda bedragare har gjort". Varianter på samma tema känns igen från den islamisternas försvarare i alla debatter om den muslimska terrorismen liksom tidigare om den "sekulära" palestinska och arabiska terrorismen. Det tydligaste exemplet är förstås den aktuella raketoffensiven från Gaza där terroristerna gör snabba ruscher till sina raketramper för att slänga iväg några raketer mot Israel för att sedan smita tillbaka hem till familjen. Kommer det sedan en israelisk robot som svar så har raskt nya martyrer skapats och Israel kan i vänstermedierna utmålas som massmördare. Om Israel avstår av opinionsmässiga skäl så får terroristerna en ny chans att slänga iväg några raketer.

Faktum är att väldigt lite är nytt i den arabisk-muslimska terrorismens moderna historia. Terroristerna fortsätter att vara desamma. Offren likaså. Samtidigt fortsätter den islamistiska koloniseringen av Europa med oförminskad styrka...

Anonym sa...

Jag har lagt ut G-P från 071028 där man belyser problemen med somalierna i Göteborg.

http://www.megaupload.com/se/?d=5SFBRKBE

Bowemore

Peder Svensson sa...

Vi behöver inte dessa parasiterande muslimska kvinnor i Sverige. Dom är alltid tjocka i ansiktet, fullkomligt oattraktiva med sina äckliga fingrar som dom pekar och donderar med. Vad är det för människor som klär sig som dom gör?

Dessa parasiter vill inte jobba. Dom vill sitta hemma och trix med bidrag, köpa stulna TV-apparater och sedan titta på TV-muhammedan ifrån iran hela da'n.

Dessa muslimer - eller musslor - är parasiter.

Anonym sa...

Om det mot förmodan finns någon tokdåre här som tror att det finns någon tvekan om att de mörka islamistiska krafterna vill oss något annat än ont så finns beviset om motsatsen här. Här framgår tydligt att koloniseringen av Väst är organiserad och uppmuntras i moskéerna och att målet är totalt maktövertagande:

http://www.youtube.com/watch?v=peFQWuk4nuo

Olbap sa...

Bismillahi betyder "I allahs namn" på arabiska - vilken trevlig förskola - och bara somalier, jag trodde bilden var från Mogadishu....herregud, vet våra politiker hur det ser ut i våra storstäders ghetton? Och vad som närs i dess barm, av våra skattepengar...

Anonym sa...

Jag råder alla med viss intelligens att bojkotta DN, Aftonbladet pga. deras uppenbart manipulativa mediala strategi. Jag slutade själv att prenumerera på DN efter en disput med en av redaktörerna

modersvea sa...

Till Peder
Dessa människor har sverige ingen nytta av, deras avkommor lär ej bli integrerade i det sv samhället då
de blir placerade i muslimskolor.
Mammorna väljer segregation, och våra politiker väljer att blunda.

modersvea sa...

Jag skummar igenom svenska dagstidningar varje dag, sällan står det nått av värde. Sämsta tidningen korar jag aftonbladet till, som påminner mer om en vanlig skvallertidning typ se och hör.
Våra grannländers tidningar är MYCKET bättre, bäst är nog englands media.
Vad jag saknar är bra tidningar från frankrike och tyskland på engelska.

Nån som har nått bra tips?

Anonym sa...

Katastrofen är sedan länge ett faktum. Vårt land är belägrat av främmande element som parasiterar på vårt fosterland. Hur dessa mängder skall kunna repatrieras blir vår tids stora politiska fråga.