onsdag 17 mars 2010

Inger-Sivs mail till Ann Persson

Mailet är en reaktion från den eminente Siv-Inger Mattson, tillägnad Ann Persson.
Dessvärre har jag ingen länk till aktuell artikel men den är publicerad i DN´s papperstidning 16 Mars 2010.

Subject: Ämne: dagens reportage om förvar av illegala flyktingar


Ann Persson

I dagens snyftreportage om förvar av icke asylberättigade "flyktingar" skriver Ni om M-A Niyutegure från Burundi, som man inte lyckats utvisa. "Hon gallskrek och utvisningen till Burundi fick avbrytas." Vidare skriver Ni: "Europadomstolen har tillfälligt upphävt det svenska utvisningsbeslutet. Ännu vet hon inte om hon får stanna i Sverige eller om hon skickas tillbaka till Burundi, där hon arbetade för mänskliga rättigheter." Ett tips: Om hon fortsätter att gallskrika får hon förmodligen permanent uppehållstillstånd. Ty det är ju så svensk invandringspoliitk fungerar. I Sverige har flyktingbegreppet som bekant redan utvidgats långt utöver FN:s flyktingkonvention och vad som helst kan betraktas som asylskäl t ex sexuell läggning. Så varför skulle inte gallskrik vara ett asylskäl? Inget är längre ägnat att förvåna i svensk invandringspoliitk.

F ö vore det väl alldeles utmärkt om frk Niyutefure återvänder till Burundi och gör en insats för sitt eget land och folk genom att fortsätta sin kamp för mänskliga rättigheter.

M v h Inger-Siv Mattson,

2 kommentarer:

Robin Shadowes sa...

Om jag hade fått bestämma så hade dom packat in hela klanen Sabongo i samma plan så dom ju också kommer därifrån. Hade varit ett sant nöje att närvara och önska dom alla Bon Voyage! :)

Naivtive sa...

Så svårt att få tyst på en hysterisk kärring är det väl inte, och då menar jag inte med samma metoder som hennes artfränder använder mot blonda svenska tjejer som skall berikas med lite överasknings-sex och en fjäderbatong över hjässan. Men en okokt hederlig King Edward i lämplig storlek i truten och hadjiben runt skallen så att "päran" sitter kvar på avsedd plats och tystnaden lägrar sig åter i cabinen. sen är det bara att återuppta färden, skulle det saknas förmåga kan jag åta mig att utföra denna enkla åtgärd, med eller utan samtycke från hysterikan i fråga.