torsdag 5 mars 2009

Södertälje vill satsa på spårbilarDet är detaljerade skisser på stationer och spårbana, bansträckningar, tekniska lösningar och ekonomiska kalkyler.
Den första etappen omfattar centrala staden mellan Astra Zeneca och Sydpoolen.och detta kan sedan byggas ut till Östertälje, Fornhöjden och Ronna i senare etapper. Parallellt med detta ska ett nytt nät för en tätare och mer miljövänlig busstrafik byggas ut i samarbete med SL, Scania och Swebus. Allt för att minska bilismen i centrala Södertälje.

Läs mer: LT
***

5 mar 2009 09:41 Mike (Ej registrerad)

vilket j-vla skämt. är det sånt här ni politiker i stadshuset sitter o funderar på om dagarna...? Och Playa del maren hahahaha. Det är inte så att det är viktigare och prioritera att försöka stopp på flykting invandringen och införa nollvision i södertälje mot kriminalitet. Försöka få tag i dom som bränt ner butikerna och stoppa all annan kriminalitet för att visa vem det är som bestämmer i denna stad. Men ni kanske inte har den kompetensen...? Vill gärna ha ett svar på detta av en politiker. Är seriöst j-vligt trött på att läsa i LT varje dag om all kriminalitet som pågår och sen sitter politikerna i sitt fina nya hus och blundar för detta och planerar istället en massa miljard projekt som playa del maren, spårtaxi m.m. Vad tror ni händer med detta om det blir verklighet. LT skriver om ca 20:- per biljett/åktur med spårtai. Vänta ca 1 år när våran fina spårtaxi blivit utsatt för enorm skadegörelse då kostar det helt plötsligt 30:- att åka med. Som sagt politikerna stoppar huvet i sand

Läs fler kommentarer om vad folk tycker om detta idiotiska förslaget.

Inga kommentarer: