tisdag 17 februari 2009

Ungdomar i våldsamt bråk i Tensta

Närmare 50 ungdomar tände eld och kastade brinnande föremål omkring sig vid Tenstaplan i nordvästra Stockholm på måndagskvällen. När brandbilar kom till platsen angreps de och fick backa från platsen.

Det är oklart varför bråket uppstod men polisen säger att upploppet verkar planerat. Närmar trettio poliser deltog i inatsen.
- Vi har hittat lager med stenar på flera broar som skulle ha kunnat kastats ned mot fordon som passerade under dem, säger polisens pressinformatör Björn Engström.


Läs mer: DN

2 kommentarer:

gwendolen sa...

fan vad är de här för skitsnack du håller på med i din blogg? Jag är helsvensk, finns inget utlänskt alls i mitt blod och jag är muslim. jag är för fred, mänskliga rättigheter, demokrati, jämställhet och jag älskar sverige. Snälla sluta prata skit om folk som jag. jag är minst lika svensk som du och jag uppskattar att sverige är svenskt. en religion gör inte sverige mindre svenskt. sverige var en gång i tiden kristet, men det betyder inte att sverige var mer svenskt då. isf är ju alla länder i europa svenskt? Jag har ingen avsikt att döda, eller sprida mitt budskap till någon. Fred!

modersvea sa...

Du får rikta din kritik mot DN, som artikeln är hämtad ifrån.
Tack.