tisdag 17 februari 2009

M vill ha hårdare invandringspolitik

En person som blir svensk medborgare på falska grunder, och invandrare som bosätter sig där det redan bor många invandrare kan få sin ersättning sänkt. Det är några förslag i en rapport som idag lämnas till Moderaternas partistyrels.

Bland förslagen finns att alla, som kommer för att bo i Sverige ska genomgå en speciell introduktion i landet, att den som vill välja att bo där det redan bor många invandrare kan förlora sin etableringsersättning, och att man kan mista sitt svenska medborgarskap om man har fått sitt medborgarskap på felaktiga grunder. Det är många nya krav som ställs på invandrare, som kommer till Sverige, i det här förslaget.

Läs mer: SR

Vänsterpartiet - Skrämmande utveckling
Klassisk främlingsfientlig högerretorik. Så kallar Vänsterpartiet den Moderata utredning som vill att medborgarskap ska kunna återkallas om det tilldelats genom lögner eller mutor.

***

"Javisst är det hemskt att återkalla uppehållstillstånd som utfärdast på falska grunder och att hänvisa till asylsökande andra platser i sverige än just rosengård, södertälje och angered som redan dingnar av diverse problem.
Återigen så tar man från SD´s partiprogram och gör det till sitt eget, allt för att se till att inte SD kommer in i riksdagen. Jag hoppas att svenska folket inte låter sig luras av (M)-populism."

Inga kommentarer: