tisdag 18 november 2008

Jag har hittat ett passande jobb för Mona SahlinSökes: Arbetslösa häxor ÅHUS.

Arbetslös kvinna? Kanske passar du som häxa.
Företaget Häxriket i Norden med säte i Åhus söker just nu 20 häxor – fem i vardera Malmö, Göteborg, Gävle och Östersund. Kvalifikationer: Bevandrad i områden som kontakt med ”andra sidan”, runor, tarot, kristaller, örter, ritualer, besvärjelser, meditationer, personlig utveckling med mera. Man ska dessutom vara utrustad med fast telefonabonnemang och internet eftersom Häxrikets tjänster förmedlas till kunderna via telefon och dator till priset av 19,90 kronor per minut, skriver Skånska Dagbladet. Behovet av nya häxor beror på att företaget haft problem med en del av sina gamla. De höll sig inte till de riktlinjer som arbetats fram av Etiska rådet för betalteletjänster. – Vi har rensat ut rejält, säger Qinna Blomgren, överhäxa och delägare i handelsbolaget Häxriket i Norden, till tidningen. – Vi har ett ansvar gentemot våra kunder, och därför får häxor genomgå ett arbetsprov så att vi ser att de verkligen kan det de utger sig för att kunna.
Källa
Sydsvenskan

Du är kvalificerad Mona!

3 kommentarer:

vinterbadaren sa...

Vete faen om Måna-Fåna klarar av detta arbete. För att kunna använda internet krävs viss kommunikation emellan synapserna!

ANTI-ISLAMIST sa...

Hej! Minns någon den MORDHOTADE MUSLIMAN som var på tapeten för ett halvår sedan? Hon är fortfarande i livet, fastän numera är den MORDHOTADEMUSLIMAN ej längre mordhotad, numera är hon förolämpad, om man skall ställa tilltro till den utredande poliskommissarien. Hon är förolämpad över att inte ha blivit MORDHOTAD, ty därigenom går hon miste om sitt begärda skadestånd på 50.000. Som förolämpad får hon nöja sig med 10.000.
Oansvarigt och illasinnat har det framkastats en klart obefogad misstanke om att hon kanske skulle samarbeta med sin kriminalkommissarie beträffande skadeståndet -- i så fall ligger hon pyrt till -- då får hon bara 3.333, dvs hälften av vad poliskommissarien skall ha, ty enligt sharia är hon ju bara hälften värd som människa. Som kvinna har det sina klara nackdelar att ha underkastat sig den himmelska supertomten ALLAH. Hursomhelst, hon lär vara på väg till en oväldig svensk tingsrätt för att få utdömt sitt skadestånd. Tag del av den senaste utvecklingen av ärendet, som hittills har fått dansa en lustiger dans hos polisen;
klicka här! eller googla MORDHOTADMUSLIMA!

http://mordhotadmuslima.110mb.com/02katastrofalt_godtycke.html

modersvea sa...

>> Vinterbadaren, Men hon är iaf duktig på att fara med lögner och dupera den svenska befolkningen *S*.

Anti islamist>> Länken du skickade fungareade inte. Jag känner igen det du skriver men skulle behöva friska upp minnet lite bättre. Skicka gärna en länk igen,