fredag 26 september 2008

Ytterligare en pensionsräddare har anlänt

Mannen var frustrerad och tyckte att han fick för lite hjälp av staten. Därför krossade han fönsterrutor för en kvarts miljon.

Det var mitt på dagen den 3 juni i år som mannen kastade sten genom 21 fönsterrutor på Migrationsverkets lokaler i Kållered. Dessutom slog stenarna sönder tre datorer.
Mannen som är i 40-årsåldern greps av polis och erkände omgående sitt brott.
Han förklarade sitt handlande med att han inte fick några pengar och att han vid tillfället även hade ont i magen.
Han åtalas nu i Mölndals tingsrätt för grov skadegörelse då notan för fönsterrutor och datorer sammanlagt gick på 250 300 kronor. Han åtalas också för två fall av skadegörelse. Dels har han kastat sten genom åtta fönsterrutor på kommunhuset i Svenljunga den 23 mars i år. Värdet för dem var 35 000 kronor. Därefter har han förstört ytterligare en fönsterruta till en lägenhet i Svenljunga den 11 maj.
Mannen erkänner samtliga åtalspunkter, men säger sig inte ha råd att ersätta de skador han vållat.

Källa GPmigrat

"Knappt har denna person mer än anlänt till vårt land, fått mat för dagen och tak över huvudet förän stort missnöje visas. Han blev inte tillräckligt ekonomiskt nöjd. Sin otacksamhet visar han genom skadegörelse på över en kvarts miljon (advokat och domstolskostnader exklusive) som han troligtvis aldrig avser att betala tillbaka.
Varför fick denna idiot inte en utvisning i sin dom?"

1 kommentar:

Anonym sa...

Dumskallar,
fattar ni inte att han antagligen kommer rösta på bidrag(s)partiet, 1 röst för 250,000kr är helt OK.

Låt killen få (s)tanna..

Makten framför ALLT !!!!!!!!!!