torsdag 22 maj 2008

Vägen banas för den store ledaren

Förberedelser för den store ledaren - Antikrist.

EU skall nu få en president. På EU-toppmötet i Lissabon i oktober så ställdes sig EU-länderna bakom fördraget som innebär en EU-president. Det som bara för ett antal år sedan var en svindlande tanke blir nu en verklighet.


Vi har sedan länge skrivit och talat om att makten kommer alltmer att överflyttas till en man. Denne kommer att få ett allt större inflytande inte över bara Europa, men det kan även utvidgas till ett inflytande över hela världen.

En världsregering är ett uttryck som mött oss på senare tid. I artiklarna En ny världsordning planeras samt Globaliseringen - ett profetiskt tecken, som finns under oktober månads artiklar skrev vi om detta.
Strax efter att detta artiklar publicerades så ställdes följande fråga i TV till ett antal olika personer från olika länder: ”Vem skulle du rösta på som världspresident?”

Det är inte att undra på att flera personer som känner till vad det profetiska ordet säger om en kommande superledare, har reagerat. Detta är ju ytterligare ett steg från det som vi redovisade om planerna på en världsregering, till en världspresident. Frågan är berättigad: Vad är det för något som är i görningen?

Det verkar vara någonting stort och utbrett. TV-programmet från BBC, där frågan ställdes om en världspresident, sändes den 6 oktober och var det första i en serie program med rubriken: Varför demokrati?
Det är intressant att medan man talar om demokrati, så blir det en allt större koncentration av makten. Vi har sett det i Europa hur länderna får allt mindre nationellt självbestämmande.

Det nya fördraget innebär om ett lands lagar är i strid med EU:s, så har EU:s regler tolkning i både lag- och grundlagsfrågor. EU-länderna är därmed inte längre fullt ut självständiga länder.
Det som är intressant är att denna programserie sändes, enligt uppgift från SVT:s hemsida, i inte mindre än 200 länder och territorier samtidigt. Tala om masspåverkan. På detta sätt fick folk bl a ställas inför frågan om en världspresident.

Vi vet vilket oerhört maktmedel TV är om man vill föra fram en tanke till folk i bred skala. Nu har alltså tanken om en världspresident såtts in som ett litet frö oss miljontals människor. Det behöver inte vara långt från att gå från tanke till verklighet.
Av alla som blev tillfrågade, var det en man som gav ett klarsynt profetiskt svar, han sa nämligen så här: ”Bibeln talar om ett världsomspännande styre med en enda ledare som är antikrist.”

Frågan om en världsledare kommer att drivas och bli alltmer uttalad. Detta kommer att ges oss rika möjligheter att då lyfta fram vad Bibeln har att säga om detta.
För att vi skall kunna vägleda människor och vara profetiska röster i en tid, då vi står inför stora omvälvningar, behöver vi vara insatta i vad det profetiska ordet säger. Därför är det hög tid att den profetiska undervisningen nu lyfts fram i alla kyrkor.

Källa: flammor.com

Profetsior har alltid intresserat mig, och banne mig om de inte har en uns sanning i sig till slut.

1 kommentar:

Haubits sa...

Antikrist härjar både här i EU och på andra platser. Exempelvis bränner judarna biblar just nu!

Se, för den äkta antikristen:

http://www.nd.se/ni/visa/default.asp?notisID=5660