torsdag 22 maj 2008

HOVSJÖ - Inga vågar vittna – polisen maktlös

Inga vill vittna – därför kan Hovsjöpolisen inte gripa sabotörerna som förstörde poliskontoret. Samma personer tros ha eldhärjat en byggnad i centrum i går natt.

Polisen vet vilka som förstör området – men brist på tekniska bevis och vittnen gör det omöjligt att gripa dem. Natten till i onsdags var det dags i gen – då tändes en byggnad på vid det lilla torget i centrum och rutor krossades.

– Det handlar om cirka 30 personer, vissa så unga som nio tio år, de äldsta kring 20. Många av deras föräldrar förnekar att deras barn har gjort saker, trots att de ibland blir överbevisade om att deras barn fanns på platsen, säger Niclas Johansson.

Läs mer: lt.se

"Vilka bra förebilder till föräldrar barnen har. Tänk dig att dessa barn är Sveriges framtid, man blir riktigt mörkrädd."

2 kommentarer:

From Sweden with Grief sa...

Om de erkänner att barnen gjort något säger de som försvar att barnen har blivit försvenskade! Jag orkar snart inte lyssna till alla dessa människors undanflykter. De får stöd av forskare på våra universitet som menar att Sverige skapar problemen för dem, men vi är och har inte lösningen för dessa. Varför kommer de hit då? Hur orkar forskarna trampa på Sverige hela tiden, vad ska vi göra?
Om vi tränger oss på dessa människor och kräver något av dem, då är vi rasister. Om vi låter dem sköta sig själva, då är vi rasister.
Efter denna våren på universitetet, med att lyssna på all skit som kastats över Sverige, så har jag ingen som helst tolerans kvar och respekt över för dessa. De vill och kan inte annat än avsky vårt land och massivt stöd har de bland våra ledande. Svenska folket är vidriga, punkt slut, kan man sammanfatta kursen med.

Anonym sa...

Dagens svenska snuttefierade pajaspolis är fullständigt värdelös! Grip slöddret och efter några timmars PRESSANDE förhör kan jag garantera dig att aporna börjar att pladdra!