onsdag 21 maj 2008

Saudiarabien - Kvinna vill skiljas efter det att maken försökt smygtitta på hennes ansikte



Efter 30-års äktenskap tror man att ska ha sett varandra tillräcklig.
Men inte denne saudiske man som efter 30 års äktenskap ännu inte sett sin frus ansikte. Mannen hade inte så mycket val när de gifte sig med varandra, hans fru följde helt enkelt traditionen att beslöja sig helt, jämt.

Framtills för en månad sedan när mannen inte kunde hålla sin nyfikenhet i stånd längre försökte han få sig en titt när frun sov. Det var ett misstag som han förmodligen inte kommer att få en chans att upprepa, för hans upprörda fru vaknade när "dådet" begicks och kräver nu en skilsmässa.

Läs mer:
dailymail.co.uk

2 kommentarer:

From Sweden with Grief sa...

Ursäkta, men detta kan bara inte vara sant! Vilken del av henne har han fått se då? Det är absurd, obehagligt och förfärande att tvångsgiften kan resultera i detta. Sexualiteten och närheten till en annan vuxen människa är viktig och jag förstår inte att dessa människor orkar leva i ett sådant psykiskt klimat.
I Sverige hade denna kvinna och man kallats minst sagt störda och fått stöd och hjälp av psykiatrer och äktenskapsrådgivare att få äktenskapet att fungera. Bedrövligt, jag fick en chock!

modersvea sa...

Tänk dig själv att t.o.m Sova med alla skynken på, jag blir inte förvånad över nått längre.
Man måste väl ha rätt att ser hur människan ser ut utan att ha begått ett brott.