måndag 25 februari 2008

Hjärta efter grishuvuden


I helgen sattes en välkomstskylt upp på moskétomten vid Ramberget. Troligtvis som replik på grishuvudattacken i förra veckan. Och även på internet märks motreaktioner.

"Kul med moske? Ja, det blir säkert kul med hatpropaganda i moskeen som riktas mot oss kuffars , judar och väst generellet.
Dessa personer vet ingenting om islam."

Läs mer: www.gp.se

2 kommentarer:

Anonym sa...

Gris skall gris ha. Vem vid sina sunda vätskor skulle välkomna terrorister i sitt grannskap?

Byggs Moskèn så är sagan all(ah)Då får vi stå ut med skiten och all mångfalds tjafs som det medför.

Vem får då flytta på sig? Jo vi som har bott här i generationer, vem har bett oss om lov? Ingen!

Jag känner mig mångkulturellt våldtagen och en moské är inte ens sexigt.

Varför måste JAG flytta om inte bygget passar mig? Mina föräldrar har bott här, mina farföräldrar likaså och nu jag med familj.

Är jag som svensk så lite värd att ingen hänsyn behöver tas till mig mer än när jag skall betala skatt och när det är dax att rösta?

Jag mår riktigt illa av Sveriges nya väg mot mångkulturen och nu skall dessutom konsumbananer in i europa. Ve och fasa, snacka om en muslimsluss direkt till EU - men det har väl ingen politiker tänkt på?
Det är så här man utnyttjar en demokrati för att skapa diktatur. Ett tyst övertag.

Vänta bara - när dina barn blir tvugna att anpassa sig till 100% efter främmande kulturer och religioner, vänta bara. Det är inte längre en fråga OM det sker utan NÄR det sker och vi är på mycket god väg.

Snart har vi Beirut i grannskapet. Du behöver inte sätta på TV´n
det kommer att räcka att titta ut genom fönstret. För dom kan inget annat än att råna, våldta och skada allt i allahs namn. JIHAD!! legetimerar allt.

modersvea sa...


Hej,
Glöm inte att skriva in ett nick när du postar kommentarer, har gjort ett undantag i ditt fall eftersom du skrev ett bra inlägg. Vill inte behöva kassera sånna kommentarer.

Mvh
Modersvea