lördag 15 december 2007

Apropå Expo´s granskning av "islamofobiska bloggar"

Vad tycker dessa utpekade bloggare om detta, klicka på länkarna nedan och läs.
(min blogg är ej nämd av Expo)

EXPO : liknar en fascistorganisation


Expos dumheter, del 2


Expo attackerar väderkvarnarExpo vänder på steken


"Islamofobi - en myt"

Vad har nu Expo gjort ?
Uppfunnit ett hemligt islamofobt nätverk
av bloggare…..

Se Expo:s smutskastning.pdf

5 kommentarer:

Weine Berg sa...

Hallå där,

Även jag har skrivit ett inlägg om att jag finns med på expos lista.

Mvh,
Weine.

http://rakryggad.blogspot.com/2007/12/expo-vnder-p-steken.html

UltraV:s värld sa...

Såg att det var du som gjort den smarta loggan! Den är verkligen toppen!:)
Det är så magstarkt att utpeka människor som vill debattera om islam på det här viset. Nu vet jag också att fd muslimer kan kallas islamfoba för att de vänder sig ifrån den vidriga sharialagen och andra mycket obehagliga tendenser inom islam. Expo borde syna islam och dess förfärande människosyn och hur muslimska familjer verkligen har det i Sverige. Vi som arbetar med utsatta kvinnor och barn får samtal från muslimska kvinnor som flyr undan sharialagens inofficella funktion i Sverige och jag kan inte förstå Expos åsikt. Det är mycket obehagligt att man kan trampa på utsatta kvinnor och barn i ivern att få komma åt, i deras ögon, misshagliga människor. Det blir kanske deras fall detta, de måste vara blinda för reaktioner hos vanliga människor. Det är inte rasism, det är normala frågor människor ställer om vad som händer i samhället. Må vara att vi svenskar enligt våra ledande politiker är barbarer och inget vettigt gjort eller gör i Sverige, men så känner inte människor. De inbillar sig fortfarande att de betyder något och för sina anhöriga. Jag mår rent illa av attityderna som finns mot svenskar just nu. Jag minns en fras från då jag var barn; "Jag är så glad fast jag är svensk." Det verkar som den tankegång som skapade denna fras nu fått ordentligt genomslag, vi svenskar ska veta hut och stänga truten.

modersvea sa...

Hej Ultrav
Rättelse: Jag har ej gjort islamofob-loggan, utan lånade den hit trots att min blogg ej var utpekad av Expo. De missade den nog helt enkelt för att den är ganska ny.

Expo gör som så många andra okunniga när det gäller islam att:utan att djupare kunskaper vad islam egentligen innebär och med det lilla de kan, samlar man ihop sig och hoppar på en massa bloggare och kallar dem för rasister.
Om nu Expo ömmar för de mänskliga rättigheterna så borde de granska alla islmaska webbsidor och bloggare som finns och sträcka sig en bit utanför sveriges gränser.
Det jag har hittat och läst om gör att man blir än mer mörkrädd och vaksam och för den delen mer islamofobisk.
Islam är och förblir en teokrati utan mänskliga rättigheter, där man förföljer kristna, avrättar barn, kvinnor och män för småsaker och oftast utan rättegångar.
Sen har vi den omvända rasismen, hatpropagandan mot de som har andra religioner och islams agenda mot de "otrogna", den läsningen borde Expo granska.
Vad är det Expo vill egentligen?
De verkar stå så långt ifrån demokrati man kan komma. Har de något samarbete med religiösa extremisterna?
Ja, man skulle kunna skriva hur mycket som helst om detta, att ifrågasätta och granska odemokratiska religioner anser jag vara väldigt sunt.
Modersvea.

modersvea sa...

Hej Weine
Jag tog bara ett litet axplock av de som är drabbade av expos granskning.
Men skicka hit det du skrev så publicerar jag det direkt.
Mvh
Modersvea

Weine Berg sa...

Länkrn finns i min första kommentar här ovan. Stå på dig!