måndag 12 november 2007

Posten vägrar dela ut Sd:s tidning



Posten vägrar att dela ut Sverigedemokraternas tidning i Svedala.

Tidningen innehåller en bild på konstnären Lars Vilks kontroversiella Muhammedhund och Posten fruktar att brevbärare kan utsättas för hot.

Sverigedemokraterna ville beställa oadresserad distribution av 4 200 exemplar av partitidningen SD-Kuriren. På måndagen fick partiet besked om att Posten, sedan tidningens innehåll granskats centralt, bedömer det som en säkerhetsrisk att bära ut tidningen.

"Ynkligt"

- Vi är måna om våra brevbärares säkerhet. Den här teckningen har väckt reaktioner som har lett till dödshot, säger Postens presschef Per Ljungberg till Sydsvenskans nätupplaga.
- Ynkligt, kontrar Tom Thörnquist, SD-ordförande i Svedala.
Han anser att Posten "kryper för muslimska extremister". Enligt Thörnquist får nu medlemmarna själva distribuera tidningen.
Per Ljungberg framhåller att beslutet inte ska tolkas som om Posten i framtiden inte kommer att dela ut material från Sverigedemokraterna.

Källa: www.kvp.se

"Ja muslimerna se ut att vinna kampen om islamiseringen av Sverige och resten av Europa.
Vi svenskar är ena riktigt fega kräk, rent ut sagt. Jag skäms över vår befolkning som böjer sig för hot från dessa religiösa fanatiker och majoriteten fattar inte vilken framtid vi kommer att få här om detta mjäket ska forsätta"



Inga kommentarer: