onsdag 10 mars 2010

Sverigedemokrater attackerade - media mörkar

Under dagens skolbesök på Bolandsskolan i Uppsala mordhotades och attackerades Sverigedemokratisk Ungdoms (SDU) representanter av ett gäng elever med invandrarbakgrund. Trots att attacken var uppenbart enkelriktad, väljer medier att rapportera om händelsen som att "bråk" skulle "uppstått" med SDU:s representanter som delaktig part.

Läs mer: mynewsdesk.com
2 kommentarer:

Glittra sa...

Jag går på skolan. Det var Sverigedemokraterna som tog hit press, det var dom som först provocerade en invandrarkille och när han blev arg tog dom genast fram en kamera. Det var Sverigedemokraterna som ringde polisen (två gånger trots att det stod en polisbrevid), Sverigedemokraten provocerade medvetet folk här och dom blev utkastade av lärare fyra gånger.

Av sammanlagt 6 timmar så var det stökigt och bråkigt kanske tio min och det är det som lyfts fram. Både SVT och TV4 filmade utan tillstånd och kommer att anmälas för det.

Det här var en så otroligt LITEN skitgrej och som provocerades fram och orsakades av Sverigedemokraterna själva och det är sjukt att det får såna här stora proportioner.

modersvea sa...

Du, jag tror inte ett skit på att SDU har provocerat fram något bråk.