måndag 11 maj 2009

Svenskarna i Vännäs fick nogDet bråk som startade under fredagskvällen i Vännäs mellan invandrare/flyktingar och ett flertal Vännäsungdomar fortsatt under lördagskvällen/natten. Vännäsungdomarna skall tydligen hämnas någon tidigare oförätt.

Detta primitiva beteende, att ta lagen i egna händer, har tagit sig uttryck i hot, trakasserier, försök till misshandel, skadegörelser m.m. Det har inneburit att minst två familjer varav den ena familjen som har tre småbarn inte vågar bo kvar i Vännäs, flyttats till annan ort under natten.

Det är djupt beklagligt och tragiskt att behöva uppleva ett sådant beteende i Västerbotten 2009. Jag tillsammans med kollegor som varit på platsen bedömer det som en överhängande risk att det eskalerar till helt okontolllerbar händelseutveckling.

Polismyndigheten i Västerbottens län

Bottnar sig detta i en misstänkt våldtäkt i ett mindre samhälle utanför Skellefteå där minst
två av de irakiska männen är bosatta i Vännäs?. En av männen begärs dessutom häktad misstänkt för olaga frihetsberövande och olaga hot. Våldtäkten och kidnappningen skedde i en by i Skellefteå kommun under två dagar, helgen 2-3 maj i år. Häktningsförhandlingar hölls under torsdagen vid Skellefteå tingsrätt.

Grattis Norrland!!
"Nu har även denna fina del av landet fått smaka på stenålderskulturen från mellanöstern där främst svenska kvinnor är heta villebråd att våldta, misshandla och på annat sätt behandlas helt utan respekt. Sverige ligger som bekant i topp när det gäller anmälda våldtäkter i EU.
Tänkt på hur nu röstar i samtliga val 2009-2010 och tänk långsiktigt för era barn och för kommande generationer skull."3 kommentarer:

Nikodemus Hippo sa...

Din länk till polisen i Västerbotten visar endast "bråket".

Var är länken till polisens rapport om våldtäkt, kidnappning och olaga hot??

modersvea sa...

Läs mer här: http://frianyheter.wordpress.com/2009/05/10/vannasborna-gor-uppror/

Anonym sa...

"Nyheten" dog ju rätt omgående när HELA sanningen började att krypa fram...
Tack Internet!