söndag 12 april 2009

Rosengård - Pojke gripen för flaskkastning

Under den tidiga påskaftonskvällen attackerades återigen polis och räddningstjänst med stenar och flaskor under arbetet med att släcka en containerbrand på Rosengård, Ramels väg. Ett tjugotal unga pojkar deltog i kastandet. En greps i samband med attackerna.
- Det var väldigt unga pojkar, i tio till tolvårsåldern. Den gripne är dock något äldre, säger Sofie Österheim vid polisens länskommunikationscentral.

Läs mer: Skånskan

2 kommentarer:

Weine Berg sa...

De tror fortfarande att de slåss mot israeliska stridsvagnar...

UnclebOB sa...

Är det kostigt att alltfler medborgare börjar vakna ur sin törnrosasömn?

Läs om Mona Sahlins fria fall i opinionsmätningarna och att Sd är tredje största parti i Aftonbladets läsarundersökning:


http://www.aftonbladet.se/nyheter/article3777557.ab

Visserligen avgörs valet först på valdagen men det skulle vara intressant om ni kunde skriva något om stämningen i partiet inför EU-valet och att SD onekligen har ett stort stöd bland de som engagerar sig på nätet.

Kan Sd dra nytta av bloggosfären, debattforumen på internet och de nya kommunikationsmöjligheterna så tror åtminstone jag att det kan bli en form av "Obama-effekt"

Hans kampanjorganisation var bättre på att utnyttja internet och alla nya mobiltjänster och därför vann han valet.

Sätt snöbollen i rullning med en saklig artikel om det stöd Sd får av Aftonbladets nätläsare. Med reservation för att det inte är statistiskt säkerställda resultat så betyder siffrorna att Sd går starkt framåt. Frågan är bara: hur mycket?
16% och det stiger sakta.
Inte illa.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article3777557.ab

mvh
UncleBob