torsdag 5 februari 2009

Ingen åtalas för den brutala gängmisshandeln vid pendeltågstationen

Det blir inget åtal mot gänget som misshandlade tjejen i gångtunneln. Fallet har lagts ner. – Det är för jävligt, jag har till och med namn på två som var med, säger den drabbade tjejen.

Trots 40 förhör och 150 sidor förundersökningsmaterial, lägger nu åklagaren ner det uppmärksammade fallet med gängmisshandeln av den i dag 21-åriga tjejen i gångtunneln den 6 september i Södertälje.
– Vi delgav fyra personer i åldern 18 till 23 år brottsmisstanke, men det krävs mer för att binda dem till platsen. Vi har inga klara utpekanden, bara fragment av händelseförloppet, säger kammaråklagare Nils Lundberg.

Läs mer: LT

"En svensk kvinna får idag finna sig att bli usatt för både våld, sexuella övergrepp och rasistiska tillmälen utan någon blir åtalad.
Hjältarna som ingriper med livet som insats får nu bli varse om hur illa rättsystemet i sverige är och att alla inte är lika inför lagen. Detta är allvarligt och ger fel signaler."

Frias för våldtäkt trots DNA-bevis

Akta sig den som uttalar sig negativt om nysvenskar:

Kravallpolis kallade Rosengårdsungdomar för "blattajävlar".

2 kommentarer:

Anonym sa...

Poliserna säger ju bara vad fler och fler svenskar tycker!! Att en Polis skall be om ursäkt inför stenkastande ligister kan nog bara hända i det här landet....

World traveller sa...

Jag vet att det inte aer politiskt korrekt men i fallet med kravallerna i Rosengaarden naer poliser, brandmaen, ambulanspersonal arbetar med risk foer sina liv saa tycker jag det aer mer aen befogat att oeppna eld. Skjut dom hundra vaersta draeggen foerst och om det inte hjaelper saa bara fortsaett. Om detta aer tacken vi faar foer att ta in muslimdraeggen i landet och foersoerja dom och deras familjer saa aer det vaert att offra naagra kulor paa dom istaellet. Det aer foer oevrigt det enda dom foerstaar.