torsdag 11 december 2008

Man våldtagen av svarttaxichaufför

"Då var det dax igen för en våltäkt på en man. Ett fenomen som dykt upp på senare tid, mörkertalet är nog rätt stort för denna typ av våldtäkt då det säkert är än mer skam och tabubelagt än våldtäkter mot kvinnor." Våldtäkt på män/pojkar är vanlig i arabländer."

En 26-årig man i Botkyrka utsattes för en misstänkt våldtäkt av en svarttaxichaufför, natten till torsdagen.

Det var vid 02-tiden i natt som den 26-årige mannen utsattes för någon form av sexuellt våld. Han hade tagit en svarttaxi från Hallunda och färden slutade vid ett hyreshus i Norsborg.

Göra upp betalning

Av okänd anledning gjorde svarttaxichauffören och 26-åringen sällskap upp i en lägenhet. Enligt uppgifter för att göra upp betalningen.
Men i stället för att ta betalt så misstänks nu svarttaxichauffören för att ha våldtagit sin 26-årige kund.

Läs mer: Expressen

1 kommentar:

Anonym sa...

Denna svarttaxiförare som våldtog 26 åringen i norsborg är en muslim från irak.
Han är så gott som anställd på restaurang botvid (svartaxi) i hallunda varifrån färden startade.
26 åringen är en etnisk svensk kille som blev lite på lyran den kvällen och kunde troligen inte försvara sig. Killen är jättetrevlig och har aldrig stört någon. Det går säkert många tickande bomber från irak på våra gator.

Det skrämmande är att dessa svarttaxiförare fått härja med restaurant botvid som deras central i åratal. Polisen måste vara helkorkade. Deras bilar står utanför restaurant botvids entre från morgon till kväll. Den andre taxiföraren är en turkisk man känd som “Bullen” av stammisarna på restaurangen.

Dessa svartarbetare gör minst en tusenlapp om dagen var, helt svart.
De får dessutom socialbidrag/förtidspension fast de verkar kunna jobba som hästar.
Den turkiske har hus och egendomar i turkiet, ankara. Han åker dit på semester om minst 3 månader per år.

Irakiern satt för mindre än ett år sedan inne för att ha attackerat den andre svarttaxiföraren med en rattlås. Detta skedde på restaurant botvid. Våra poliser måste vara de dummaste i världen.

Svarttaxiförarna tror jag har någon form av överrenskommelse med restaurangärgarna. De kanske betalar ägarna en del av vinsten. De tar ju dit folk, speciellt helgkvällar och -nätter. De får dricka och mat gratis på restaurangen. Ägarna borde betala atbetsgivaravgift för dessa två.

Men men, ägarna är såsom svarttaxiförarna muslimer och de struntar som bekant i andra regler än deras sk. heliga bok koranen.

Stället börjar mer och mer likna ett moske, det dräller av muslimska turkar och kurder. En gång i tiden fanns där även svenskar och andra kristna och ickemuslimer. Men det känns som dessa inte är välkomna där. Man kan dagligen höra den turkiske personalen prata nedlåtande om "GAWUR" vilket betyder otrogen.
De säger ordet gawur minst en gång var femte minut.

Jag tycker turkar som tycker att de som inte är muslimer är gawur bör åka tillbaka till sitt land.
Vi försörjer dessa idioter och de har mage att kalla oss gawur.

Svarttaxiförare tycker jag är framtidens yrke om man vill leva i lyx och särbehandlad av polisen.

/Jocke