lördag 27 september 2008

Eid al-Fitr 30 september - Ett blodbad i de muslimska ländernaRituell masslakt av djur gör att gator och torg färgas röda av blod inför Eid al-Fitr, muslimernas stora högtid som avslutar ramadan.

Så här grymt behandlas djuren (OBS Varning för starka bilder)

Länk 1

Länk 2

Minns sedan att Reinfeldt inte tycker att halalstakt är något att bry sig om, det är helt i sin ordning.

2 kommentarer:

Amaj sa...

Du kritiserar Islamisk slakt av djur. För det första så borde du besöka ett slakthus här i Sverige och sedan jämföra de båda slaktsätten. Du kommer att finna slaktmetoderna i Sverige som mycket mer hemska än de som utförs enligt Islamisk lag.

Här i Sverige hängs grisar upp i ena benet upp och ner, halvt drogade, men ändå vid medvetande. När de hängt så ett tag så kommer de fram till en "station" där djuret får en kanyl med en diameter på nästan en decimeter upptryckt rakt i halsen som suger ut blodet ur djurets kropp, LEVANDE.

En slakt på islamiskt sätt utförs enkelt genom att halspulsådern på djuret skärs av snabbt och enkelt och djuret hinner endast lida i ett par minuter, medan svenska djur lider i flera timmar.

Jämför de båda om du är rättfärdig och inte orättvis.

Mvh. Stolt Muslim

modersvea sa...

"De kränktas kör sjunger igen"
Ja jag tycker inte om slakten av djur
där man långsamt låter djuren lida till döds. Arabländerna har över lag en mycket tragisk syn på djur, vilket också återspeglar sig i vårt samhälle. Här man sparkar fotboll med igelkottar eller bränner dem levande till döds.