lördag 5 april 2008

KLISTRAD Release - Fitna the movie

Uppdaterad 30 mars kl 22:10
Äntligen är filmen här, att den skulle komma ut på webben först är ingen
överraskning då annan media fegar sig som vanligt.
På svd´s sida läser man att filmen skulle vara ett skämt

Nu länkar jag till brightcove.tv istället där filmen fortfarande finns kvar.



7 kommentarer:

Anonym sa...

Så där, då har jag sett den. Lika bra att göra det med en gång innan den självdestruktiva-islamkyssande-kinasugande-regimen tar bort möjligheten.

Erik i Uppsala

Erik sa...

Filmen var väl sådär. Att det blir sånt rabalder omkring den är ju ganska ofattbart.

Det enda den visar är ju ett collage av skogstokiga muslimer samt citat oc h verser ur dasspappret koranen.

Det mest komiska med det hela är väl ändå SVD:s totalt oduglige journalist som totalt kissade på sig av upphetsning.

Orsaken: han trodde sig veta att filmen censurerats bort från internet.

Hur dum får man vara och ändå vara ledarskribent i SVD???

Anonym sa...


Orsaken: han trodde sig veta att filmen censurerats bort från internet.

Hur dum får man vara och ändå vara ledarskribent i SVD???


Filmen var ute ett tag ja, men om du klickar på länken till filmen ovan så ser du att även LiveLeak har tvingats ta ner filmen av "säkerhetsskäl".

Länge leve demokratin!

Anonym sa...

Såg just filmen som inte finns utan bara är ett skämt enligt SvD...
Bedrövligt att denna sida av islam inte visas upp i media, men det är väl inte politiskt korrekt.
Budskapet islam för fram är ju entydigt rasistiskt... är denna fientlighet något vi önskar ha i Sverige?
Tyvärr har vi en "elit" av politiker och förståsigpåare som är blinda för verkligheten och genast slår ner på de som vågar yttra att det här kan vara ett problem.
Dags att vakna...

modersvea sa...

Lite sent att stoppa filmen, så fort den kom ut passade många på att ladda ner den så den kommer aldrig att försvinna från internet.
Dansk tv ska tydligen visa filmen.
Heja Danmark som idag är ett föregångsland för de som inte viker sig för islamisthotet och för de som stödjer yttradefriheten.

Anonym sa...

Skrämmande skrämmande...
Filmen är riktad och skapar hat. Frågan är: Hur stor del av den muslimska världen har så trång människosyn.. som är beredda att döda eller stödja dödandet, det skulle jag vilja veta. Jag vill veta sanningen.

From Sweden with Grief sa...

Enligt en svensk terroristexperts uttalande 31 mars 2008;
"Liberala muslimer är i minoritet. Det är därför vi hör så lite kritik. Den stora massan sympatiserar med extremisternas mål (bl a ett globalt kalifat), men inte deras taktik."
Inga Brandell, statsvetare, skrev redan -94 att den gudsstat som muslimer vill införa är mer tvingande än den kristna drömmer om. Franske antropologen Levi-Strauss konstaterade att man inom islam ansåg sig finna det goda sättet att leva, det bästa samhället. En pakistansk statsvetare menar att den gudomliga suveränitet som finns inom islam inte går att kombinera med demokratin, eftersom demokratin vilar på folkstyre, på folkets suveränitet.
Under -80 -90-talen kom en islamvåg över MÖ, där man ändå innan haft ganska stor frihet så blev islam dominerande igen. Vi ser ju idag konsekvenserna av den bland annat i Iran där klädpoliser tvingar kvinnor som visar håret och eller inte bär slöja att ta på slöjan, annars blir det fängelse. För att ta ett exempel i högen.
Alla diskussioner om förändringar i MÖ grundar sig i hur man ska kunna utveckla och förändra den muslimska lagstiftningen och haditherna, om dessa kan förenas med moderna rättsprinciper. Det finns starka konservativa krafter i MÖ just nu, men hur många som vill med våld sprida detta vet jag inte.
Men man använder islam mot sitt eget folk, man piskar våldtagna kvinnor offentligt. Man halshugger, bränner, skjuter och dödar med svärd kvinnor som blivit gravida utom äktenskapet, och innan äktenskapet, för otrohet osv.
Eftersom mannens heder sitter mellan kvinnans ben och det finns mycket tydliga regler i Koranen för hur man ska straffa en kvinna som inte lyder mannen.
Hur man ska hantera kriminella osv.
Så visst, det vi ser på filmen är det samma som muslimerna själva hanterar sina egna. Om de sedan vill att svenskar ska drabbas av samma straff vet jag inte, men vad läste jag 33% vill iallafall i England inför sharia, främst för sitt eget folk muslimerna. Och sharia tillåter detta våld som finns i filmen.
Ett enkelt svar finns inte, men i väst finns undersökningar gjorda i dessa grupper. Någon som vet om Iran och Irak och andra länder gjort undersökningar. Nej, skulle inte tro det heller, då man inte har yttrandefrihet i dessa länder!