tisdag 5 februari 2008

Statliga pengar till imamskola



Sverige ska starta en utbildning av imamer. Det beskedet ger högskole- och forskningsminister Lars Leijonborg (fp), som på så sätt vill motverka en radikalisering av islam.

Läs mer: www.svd.se

"Sorry Leijonborg, detta kommer inte att stoppa radikaliseringen av islam. Att låta utländska odemokratiska oljeländer sponsra moskeébyggen i sverige, så är radikalisleringen ett faktum. Så lätt kan man inte åtgärda islamism. Islamisternas motto är att ta över och sprida sin irrlära globalt. Titta på England, idag finns det ca 1000 moskeér i england, den första byggdes för 80 år sen, där är det inte svårt att hitta hatpropaganda.

I en undersökning visade det sig att detta gick att hitta i 25 av 100 moskeér. England har oxå sina egna hemmautbildade självmordsbomare. Glöm inte heller att islam påbjuder lögner, allt för att skydda muslimska intressen, den som litar på en muslim kan känna sig blåst.
Radikaliseringen finns här i sverige, någon som minns om varför Nalin Pekgul flyttade från Tensta?"

Läs mer om

S lierar sig med extremisterna


(s) samverkan med muslimsak brödraskapet i sverige
Text lånad från jihad i Malmö

"Sveriges moskéer håller sakta men säkert på att tas över av Muslimska brödraskapet. Denna elit tillåter inte förekomsten av annat tänkande på våra moskéer, och muslimer som inte har sympatier med Brödraskapet utesluts från moskéernas ledarskap, eller motarbetas, bland annat genom mobbning."

Hur lyckas då Muslimska Brödraskapet ta ett allt fastare grepp om de muslimska organisationerna i Sverige ?

"För Muslimska brödraskapet är Sverige ett idealland på många sätt. Muslimska brödraskapet delar socialdemokraternas ideal om välfärdssamhället. Ledande figurer i muslimska församlingar är också aktiva i socialdemokratin, och man har mycket goda relationer till Sveriges kristna socialdemokrater, Broderskapsrörelsen.

Socialdemokraterna i sin tur, och kanske som ett tack för det stöd de från moskéledningen, har visat en tendens att ignorera och blunda för det faktum att extremism finns på vissa av våra moskéer. Detta har gett Muslimska brödraskapet fritt utrymme att påtvinga sin ideologi på muslimer som besöker våra moskéer."

Läs mer på den utmärkta bloggen Jihad i Malmö
och mer om
muslimska brödraskapet på samma blogg

Notering
Muslimska brödraskapet finns inte bara i Sverige, denna rörelse startades i Egypten 1928 och finns utspridd i MÅNGA länder, Idag är rörelsen mer eller mindre förbjuden i Egypten. Så regeringen kanske ska ta och städa upp mer på hemmaplan innan de beslutar att med statliga skattemedel införa imamutbildningar. Vilka hycklare till politiker vi har i sverige

4 kommentarer:

Anonym sa...

Barn och rättshaverister har alltid haft svårt för enhetlig textstorlek.

modersvea sa...

Inga problem att läsa tydligen *S*

Anonym sa...

Till Modersvea

Eftersom personen ovan inte är saklig och går till personangrepp så skulle iaf JAG radera inlägget.

Anonym sa...

"anonym": Och konstigt nog så förefaller alltid fullblodsidioter på internet vara anonyma!